Düzce’de Yürek Sızlatan Kaza! 11 Aylık İsmail Bebekten Acı Haber Geldi

Bayram tatilinin bitmesine son bir gün kala geri dönüş yapan tatilcilerin yaptığı trafik kazalarında can kaybı yaşanmaya devam ediyor. Bu sefer ise bir kaza Düzce’de meydana geldi ve kazadan ise acı bir de haber geldi. Bir ailenin 11 aylık bebeği geçirdikleri kaza sonucunda hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Düzce’de Yürek Sızlatan Kaza! 11 Aylık İsmail Bebekten Acı Haber Geldi
Düzce’de Yürek Sızlatan Kaza! 11 Aylık İsmail Bebekten Acı Haber Geldi Hasan Vural Topbaş

Bayram tatilinin bitmesine son bir gün kala geri dönüş yapan tatilcilerin yaptığı trafik kazalarında can kaybı yaşanmaya devam ediyor. Bu sefer ise bir kaza Düzce’de meydana geldi ve kazadan ise acı bir de haber geldi. Bir ailenin 11 aylık bebeği geçirdikleri kaza sonucunda hayatını kaybetti.  İşte detaylar…

Bayram tatilinin girmesiyle birlikte trafik kazaları oldukça artarken, tatilin bitmesine son bir kala geri dönüş yolunda da kazalar yaşanmaya devam ediyor. Bayram bilançosu oldukça ağır olurken, en acı veren haberlerden bir tanesi ise Düzce’den geldi.

11 AYLIK BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Tatilin artık son günü olmasından dolayı geri dönü yoluna çıkan Ramazan Toramanoğlu, D-685 karayolunda ilerliyordu. Ancak Toramanoğlu, yol üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil ilk önce önündeki arabaya çarptı ve ardından da orta refüje çaparak durdu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ise durumu hemen sağlık ekiplerine bildirirken, ekipler kısa bir sürede olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptı ve ardından da yaralı olan aileyi Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak hastaneden acı bir haber geldi ve kaza esnasında arabada bulunan 11 aylık bebek olan İsmail Toramoğlu, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Düzce haberleri Düzce haberler haber İsmail Toramanoğlu Ramazan Toramanoğlu trafik kazaları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama