Düşen Helikopterde Yaşamını Yitiren İş Adamı Halil İbrahim Ünver'in Ölüm Nedeni Belli Oldu

Bostancı açıklarında dün akşam saatlerinde düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden işadamı Halil İbrahim Ünver’in ön otopsi sonucu açıklandı. Ünlü işadamının iç kanama ve beyin kanaması geçirerek boğulduğu öğrenildi.

Düşen Helikopterde Yaşamını Yitiren İş Adamı Halil İbrahim Ünver'in Ölüm Nedeni Belli Oldu
Düşen Helikopterde Yaşamını Yitiren İş Adamı Halil İbrahim Ünver'in Ölüm Nedeni Belli Oldu melek eren

Bostancı açıklarında dün akşam saatlerinde düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden işadamı Halil İbrahim Ünver’in ön otopsi sonucu açıklandı.  Ünlü işadamının iç kanama ve beyin kanaması geçirerek boğulduğu öğrenildi. 

Dün saat 17 sularında iş adamı Halil İbrahim'in verin sahibi olduğu Ünver havacılık ait TC-HYU kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopter Kartal’dan Sefaköy'e gittiği sırada Bostancı açıklarında denize düşmüştü. OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver ve Pilot İsmet Özgür,  çevrede bulunan balıkçılar tarafından kurtarılmış ve denizden çıkarılmıştı. Kazanın ardından pilot Özgür,  Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne iş adamı Ünver ise Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat iş adamı Ünver yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ÖN OTOPSİ SONUCU AÇIKLANDI
Gece yarısı işadamı Ünver’in cenazesi hastane morgundan alınarak Yenibosna'da bulunan adli tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılan ön otopsi sonucuna göre işadamı Ünver’in vücudunda ağır kırıklar bulunmadığı, Ancak beyin kanaması ve iç kanama geçirdiği ayrıca boğulduğu belirlendi. Ünlü iş adamının Cenazesi bugün yakınlarına teslim edildi.

istanbul iş adamı halil ünver düşen helikopter son dakika son dakika haberi istanbulda düşen helikopter
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama