Düşen Eğitim Uçağında Bulunan Pilot Ve Teknisyenin Kimlikleri Belli Oldu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi yakınlarında Bugün öğleden sonra tek motorlu iki kişilik eğitim uçağı düştü. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne Devlet Hava Meydanları İşletmeleri tarafından bilgi verilmesi üzerine bölgede arama ve kurtarma çalışması başladı. Fakat şu ana kadar irtibatın kesildiği uçakla ilgili herhangi bir ize rastlanmadı. Diğer yandan uçakta bulunanların pilot Hamdi Yılmaz ve teknisyen Merve Altun olduğu açıklandı.

Düşen Eğitim Uçağında Bulunan Pilot Ve Teknisyenin Kimlikleri Belli Oldu
Düşen Eğitim Uçağında Bulunan Pilot Ve Teknisyenin Kimlikleri Belli Oldu melek eren

Denizli Çardak Havalimanı'ndan Bugün sabah saatlerinde eğitim uçuşu için Havalanan TC-JZC tescilli tek motorlu Cessna 172 tipi uçakla telsiz irtibatı kesildi. Bölgede eğitim uçuşu yaptığı öğrenilen uçakta biri öğretmen pilot, diğeri öğrenci pilot, iki kişi bulunuyordu. Son olarak Merkezefendi ilçesi yakınlarında saat 10.26 da acil durum bilgisi alınan uçak irtibat kesildi. Aydın merkezde uçuş Akademisi'ne ait Uçakla bir daha kalsın teması kurulamaması üzerine bölgeye havadan ve karadan arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

HİÇ BİR İZ YOK

Uçakla irtibat kesildikten sonra herhangi bir ize rastlanmadığı öğrenilirken uçakta pilot Hamdi Yılmaz ve teknisyen Merve Altun’un Bulunduğu belirtildi. Bölgede AFAD öncülüğünde TC-JZC tescilli tek motorlu Cessna 172 tipi uçağı arama çalışmaları devam ediyor. Özellikle Babadağ ilçesi mollaahmet mevki ile Merkezefendi ilçesi başkarcı tepeleri arasında kalan bölge askeri helikopter, UMKE, 112 ve itfaiye ekipleri,  tarafından aranıyor. Arama çalışmaları öğle saatlerinden bu yana devam ederken henüz herhangi bir sonuç alamadığı öğrenildi.

VALİ KARAHAN DA ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Diğer yandan arama çalışmalarına Denizli Valisi Hasan Karahan da katıldı. Karahan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alırken İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Henüz bir gelişme yok. Farklı konumlarda bilgiler geliyor, hepsine bakıyoruz. Tüm ekipleri seferber ettik, komşu illerden de yardım aldık. Askeri birlikler de var. Tüm Denizli’de arıyoruz. Bölgeler çok farklı alanlardan geliyor, hepsine bakıyoruz. Babadağı’nın bu tarafı veya Tavas tarafı olduğunu düşünüyoruz. İçinde iki kişi olduğunu biliyoruz”  ifadelerini kullandı.

denizli eğitim uçağı düşen uçak son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama