Duruşmada İtiraflar Peş Peşe Geldi: Ablama Tecavüz Ettiği İçin Öldürdüm

Bursa’da işitme engelli ablası tecavüz eden kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan katil zanlısının duruşması görüldü. Katil zanlısı İlk buluşmada Suçunu kabul ederken işitme engelli kadının cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürüldü.

Duruşmada İtiraflar Peş Peşe Geldi: Ablama Tecavüz Ettiği İçin Öldürdüm
Duruşmada İtiraflar Peş Peşe Geldi: Ablama Tecavüz Ettiği İçin Öldürdüm melek eren

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi'nde Temmuz ayında yaşanan olayda 27 yaşındaki Yusuf Parlak isimli genç işitme engelli ablası B.P’ye tecavüz ettiği iddia edilen Mehmet Kocadoğan’ı konuşmak için boş bir araziye çağırdı. Parlak burada, Kocadoğan’a İşitme engelli ablasına neden tecavüz ettiğini sordu. Çıkan tartışma sonucunda iddiaya göre parlak yanında getirdiği silahla Kocadoğan’ı vuran vurarak öldürdü. Parlak olaydan sonra gözaltına alınarak tutuklandı.

İLK DURUŞMADA SUÇUNU KABUL ETTİ

Bursa 4 Ağır Ceza Mahkemesi'nde parlak hakkında kasten adam öldürmek suçundan açılan davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmaya sanık avukatları Ali Demir Engin kara, Necmettin Kocadoğan, Ahmet Kocadoğan ve annesi Necmiye Çim ve Avukatı Cihan Kainat katıldı. Parlak duruşmada olay gününü anlatırken, “Annem, ablamın borçları ödemediğini söyleyince telefonuna baktım. Sosyal medya hesabında Mehmet isimli kişiyle görüştüğünü fark ettim. Mehmet’i aradım ve buluştuğumuzda ablamdan uzak durmasını söyledim. O da arkadaş olduklarını söyledi. Üzerinden 4 ay geçti. Ablam, karakola gitmemiz gerektiğini söyledi. Neden gideceğimizi söylemedi. Karakolda, konuşma engelli ablamın işaret diliyle anlattıklarını polislere anlatırken Mehmet’in ablama tecavüz ettiğini, elindeki paraları aldığını, elindeki çıplak fotoğraflarını yayacağını yönündeki sözlerini polise ben anlatınca olayı öğrendim”  ifadelerini kullandı. Daha sonra Mehmet Kocadoğan’a telefon açtığını ve hürriyet Meydanı arabasıyla gelerek kendisine aldığını söyleyen Yusuf Parlak, “Arabada ablamın eve para getirmediğini sordum. O da ben kimsenin parasını almadım dedi. Ablamın konusunu açtım, ben öyle bir şey yapmadım dedi. Aramızda tartışma çıktı. Olay yeri Alemdar mahallesine geldiğimizde arabadan indik. Elini beline atınca bıçak veya tabanca vardmıydı bilmiyorum. Belimdeki tabancamı çıkarıp ayaklarına doğru ateş ettiğim sırada kendisi eğilince göğüsünden vuruldu.  Yarım saat sonra amcam 112 ve polise haber verdi. Babama olayı anlattım ve polise teslim oldum”  ifadelerini kullandı.

ENGELLİ ABLAYI SUÇLADILAR

Mahkemede sanıktan şikayetçi olduğunu söyleyen Baba Ahmet Kocadoğan, “Kardeşimin cep telefonundan gittiği yerleri gösteren uygulama var. Oraya baktığımda, B.P.’nin oturduğu yerden bile geçmediğini gösteriyor” dedi. Müşteki aile aynı zamanda olayın azmettiricisi olarak engelli ablayı suçlarken Onun da sanık olarak yargılanması gerektiğini söyledi.

bursa tecavüz duruşma son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama