Dünya Bunu Konuşuyor! Cemal Kaşıkçı'nın Cesedi Nerede?

Suudi Arabistan 2 Ekim tarihinden bu yana Kayıp olan Kemal Kaşıkçı hakkında bir açıklama yaparak konsolosluk içerisinde yaşanan bir arbede sonucunda öldürüldüğünü duyurdu.

 Dünya Bunu Konuşuyor! Cemal Kaşıkçı'nın Cesedi Nerede?
 Dünya Bunu Konuşuyor! Cemal Kaşıkçı'nın Cesedi Nerede? melek eren

Ayrıca Suudi Arabistan tarafından yapılan açıklamada şaibeli isimlerle ilgili Türk yetkililerin paylaştığı bilgiler neticesinde Kaşıkçı meselesinin aydınlatıldığı belirtildi.

Suudi yazılı gazeteci Kemal Kaşıkçı 2 Ekim tarihinde İstanbul Başkonsolosluğu’na girmiş ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Günlerdir süren arama çalışmalarının ardından Suudi Arabistan bir açıklama yaparak Cemal kaşıkçı'nın konsolosluk binasında çıkan bir arbede sonucunda öldüğünü itiraf etti.  

ARBEDEDE ÖLDÜ

Suudi Arabistan resmi Haber Ajansı SPA'da Yer alan habere göre Suudi Arabistan Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma neticesinde Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na geldi şurada burada bulunan "başka Suudi vatandaşlarla tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği" belirtildi.

CEMAL KAŞIKÇI'NIN CESEDİ NEREDE?

Suudi Arabistan tarafından yapılan bu itirafın ardından dünya Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede sorusunun yanıtını merak ediyor. Reuters Haber Ajansı Suudi yetkililere dayandırdığı haberinde Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerel giriş birlikte teslim edildiğini öne sürdü.  

suudi arabistan cemal kaşıkçı son dakika cemal kaşıkçı son dakika haberi cemal kaşıkçı'nın cesedi nerede
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama