Düğün Dönüşü Feci Kaza: Baba Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralandı

Denizli’nin Çivril ilçesinde katıldıkları düğünden dönen aile kaza geçirdi. Kazada araç sürücüsü baba hayatını kaybederken, anne ve 2 çocuğu yaralandı. Kazaya neden olan ve olay yerinden kaçan traktör sürücüsü evinde gözaltına alındı. Kazada yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Düğün Dönüşü Feci Kaza: Baba Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralandı
Düğün Dönüşü Feci Kaza: Baba Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralandı melek eren

Denizli’nin Çivril ilçesinde katıldıkları düğünden dönen aile kaza geçirdi. Kazada araç sürücüsü baba hayatını kaybederken,  anne ve 2 çocuğu yaralandı. Kazaya neden olan ve olay yerinden kaçan traktör sürücüsü evinde gözaltına alındı. Kazada yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kaza, Denizli’nin Çivril ilçesi Naldanlı Mahallesi'nde 23.30 sularında meydana geldi. Akrabalarının Naldanlı Mahallesi'ndeki düğününe katılan Naldanlı Mahallesi'ndeki Işıklı yolunda önünde seyreden traktöre arkadan çarptı ve daha sonra da takla attı.  Kazada Gülsüm Türkyılmaz (45), 16 yaşındaki Ergün ve 14 yaşındaki Emre Türkyılmaz yaralandı. Yaralı olarak düğündeki akrabalarını arayan Emre Türkyılmaz’ın haber verdiği akrabaları kaza yerine gelerek yaralıları otomobilden çıkardı.

BABA HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve Jandarma ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Memduh Türk Yılmaz’ı ise sıkıştığı yerden Denizli Büyükşehir Belediyesi kaza kırım ekipleri çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Çivril Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Memduh Türkyılmaz doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gülsüm Türkyılmaz’ın da durumunun ağır olduğu ve ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Ergün ve Emre Türkyılmaz’ın da Çivril’de yapılan müdahalelerinin ardından Denizli’ye sevk edildikleri öğrenildi. Kazaya karışan traktör sürücüsü ise kazadan sonra olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemeler sonucu traktör sürücüsünün kimliğini belirledi. Sürücü evinde jandarma tarafından gözaltına alındı. 

 

denizli çivril kaza düğün dönüşü kaza yaralı ölü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama