Down Sendromlu, Yabancı Uyruklu Vatandaş Beyoğlu'nda Ağlarken Bulundu, Polis Karakolda 4 Gün Misafir Edip Elleri ile Besledi

Fatih'te kaybolan yabancı uyruklu ve Down sendromlu bir kişi Beyoğlu'nda polis ekipleri tarafından ağlarken bulundu. Polis ekipleri tarafından bulunan kişi hariç Polis Merkezi'nde 4 gün boyunca misafir edildi. Polisler Down sendromlu vatandaşa elleriyle besledi. Iraklı adamın ailesiyle kavuşma anı ise hem polisler hem de gören vatandaşları duygulandırdı.

Down Sendromlu, Yabancı Uyruklu Vatandaş Beyoğlu'nda Ağlarken Bulundu, Polis Karakolda 4 Gün Misafir Edip Elleri ile Besledi
Down Sendromlu, Yabancı Uyruklu Vatandaş Beyoğlu'nda Ağlarken Bulundu, Polis Karakolda 4 Gün Misafir Edip Elleri ile Besledi melek eren

Fatih'te kaybolan yabancı uyruklu ve Down sendromlu bir kişi Beyoğlu'nda polis ekipleri tarafından ağlarken bulundu.  Polis ekipleri tarafından bulunan kişi hariç Polis Merkezi'nde 4 gün boyunca misafir edildi. Polisler Down sendromlu vatandaşa elleriyle besledi. Iraklı adamın ailesiyle kavuşma anı ise hem polisler hem de gören vatandaşları duygulandırdı.

İstanbul Fatih'te ağabey ile gezintiye çıkan ve bir süre sonra da kaybolan Irak uyruklu ve Down sendromlu bir şahıs, polis ekipleri tarafından Beyoğlu'nda ağlarken bulundu.  Bulunan şahsı hariç polis merkezine götürürler burada 4 gün boyunca misafir edip elleriyle doyurdu.  Ailesi 4 gün sonra bulunan ve teslim edilen şahsın yaşadığı mutluluk kameralara yansıdı.

KONUŞAMIYORDU, PARMAK İZİ YOKTU…
Fatih'te Irak uyruklu ağabey Abdullah Hasaballah Salman Al Qaysı ile birlikte geçtiğimiz 4 Temmuz Çarşamba günü gezintiye çıkan down sendromlu Talip Al Qaysı,  bir süre sonra kayboldu. Ağabey kardeşinin kaybolduğunu fark ettikten sonra bir süre kendi imkânlarıyla aradı fakat bulamayınca Fatih Şehit Tevfik Fikret Erciyas Polis Merkezine kayıp başvurusu yaptı. Polis merkezinden bütün ekiplere çalsın bulunması için anons geçirdi. Ekipler olayın ardından Sütlüce İmrahor Caddesi üzerinde bir şahsın yalnız başına ağladığı ihbarı üzerine harekete geçti. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önleyici hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı devriye ekipleri olay yerine geldiklerinde şahsi polis aracına alarak Haliç polis merkezine götürdü. Fakat şahıs engelli olduğu için konuşamıyordum ve parmak izi kayıtlı olmadığı için de kimlik tespiti yapılamadı. Ekipler bunun üzerine ülke genelinde kayıp başvurusunda olup olmadığını araştırmaya başladı ancak eşgale uygun bir kişi bulunamadı.

KARAKOLDA 4 GÜN MİSAFİR ETTİLER
Engelli olan ve kalacak yeri bulunmayan şanslı polis ekipleri Haliç Polis Merkezi'nde misafir etmeye başladı. Polisler misafirlik boyunca şansım bütün ihtiyaçlarını karşılarken onu kendi elleriyle besledi. Bir yandan da araştırmayı bırakmayan polis vatandaşların sosyal medya üzerinden yaptığı çalışmalar sonucunda 4 gün sonra engelle şahsın ağabeyine ulaştı. Ağabey Polis merkezine gelerek kardeşini görünce büyük mutluluk yaşadı.

EKİPLERE KUR’AN-I KERİM HEDİYE ETTİ 
Ağabey AL Qaysı, Kardeşini Misafir ettikleri için polis ekiplerine teşekkür ederken onlara Kur’an-ı Kerim, zemzem suyu ve misvak hediye etti. Polisler ise kutsal kitabı aldıktan sonra 3 defa öperek başlarına koydu. Bir süre merkezde polislerle sohbet eden Talip ve ağabeyi bir süre sonra karakoldan ayrıldı.

 

istanbul fatih down sendromlu kayıp polis
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama