Diyarbakır'daki Vahşetin Altından Yasak Aşk Çıktı

Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 4. katındaki dairenin kapısı önüne karton kutuda bırakılan ceset 52 yaşındaki Recep ürkek’e ait çıktı. Ürkek'in Eve geldiğinde eşi H.Ü. ile ilişkisi olduğu Iddia edilen 56 yaşındaki V.Ö.'yü evde Yakaladığı ve çıkan tartışma sonucu öldürüldüğü belirlendi. Polis ekipleri olayın ardından iki şüpheliyi Yakalayarak gözaltına aldı.

Diyarbakır'daki Vahşetin Altından Yasak Aşk Çıktı
Diyarbakır'daki Vahşetin Altından Yasak Aşk Çıktı melek eren

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde dün gece bir apartmanın 4. katındaki dairenin önüne Karton kutu içerisinde bırakılan cesedin kimliği belli oldu. Kimlik tespitine Otopsi için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ceset 52 yaşındaki Recep ürkek’e ait çıktı.

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Oluşturulan özel ekip bölgede bulunan Mobese görüntülerinden Recep Ürkek'in eşi H.Ü. ve V.Ö.'nün olayın ardından birlikte evden ayrıldığını belirledi. Eş zamanlı olarak iki ayrı adrese baskın düzenleyen ekipler şüphelileri gözaltına aldı.

PANİĞE KAPILINCA BIRAKIP KAÇTILAR

Diğer yandan cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Olay günü eve gelen 52 yaşındaki Recep Ürkek'in eşi H.Ü.’yü V.Ö.  ile birlikte yakaladığı ve bunun ardından tartışma çıktığı belirlendi. Çıkan tartışma sonucunda Recep ürkek vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Olay yerinde hayatını Kaybeden talihsiz adamın cesedi H.Ü. ve V.Ö. tarafından atılmak için karton kutuya konuldu ancak yakalanacaklarını anlayan şüpheliler dairenin önüne cesedi bırakıp kaçtı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

son dakika haber diyarbakır kayapınar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama