Dilara Kandak Cinayetinde Eski Eş Hakim Karşısına Çıkarıldı

Dilara kandak 40 gün boyunca kayıp olarak kazanmış ardından cesedi eli kolu ve ayakları bağlı çıplak bir şekilde battaniyeye sarılarak gömülmüş şekilde bulunmuştu. 23 yaşındaki Dilara Kandaki öldürdüğü şüphesi ile tutuklanan eski eşi Ahmet Yorulmaz ilk kez hakim karşısına çıktı.

Dilara Kandak Cinayetinde Eski Eş Hakim Karşısına Çıkarıldı
Dilara Kandak Cinayetinde Eski Eş Hakim Karşısına Çıkarıldı melek eren

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ayrıldığı eşinin cesedinin tarlada gömülü bulunması ile ilgili olarak tutuklanan Ahmet yorulmazdın yargılanmasına başlandı. Antalya 6 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu Sanık Ahmet Yorulmaz, maktulün babası Metin ve annesi dilek kandak ve taraf avukatları katıldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da duruşmada hazır bulundu. 

Mahkemede söz alan sanık Yorulmaz çocukları nedeniyle zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığı eski eşiyle 22 Ocak tarihinde kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini iddia etti. Mahkeme başkanı 4 Mart tarihinde cesedi bulunan maktulün vücudunda sana ait kalıntılarını tespit edildiğini belirterek, "40 gün boyunca spermler kadının üzerinde nasıl kaldı?" diye sordu. Sanık Yorulmaz bunun üzerine, "Aynı soruyu ben de soruyorum ve anlamlandıramıyorum." karşılığını verdi. Anne Dilek Kandak mahkemede söz alarak kızının 21 - 22 Ocak tarihlerinde kendi evinde olduğunu Evden dışarıya hiç çıkmadığını Bu nedenle Sanığın söylediği tarihin doğru olmadığını öne sürdü. Kadının cesedinin sarılı bulunduğu battaniyenin kendisine ait olmadığını iddia eden Yorulmaz, "Dilara ile ayrıldığımızda ona ev kiralamış, eşyaları o eve taşımıştık. Benim olduğu iddia edilen battaniye de o eşyalar arasındaydı. Battaniyeyi o evden ben çıkarmadım."  ifadelerini kullandı. 

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR

Mahkeme heyeti spermin canlı yada cansız İnsan vücudunda kaç Gün kalabileceğine dair adli tıp Kurumu'ndan rapor istenmesi ne aynı zamanda HTS kayıtlarından HTS haritası oluşturulması için bilirkişi tayin edilmesine maktülün evindeki bütün battaniyelerin incelenmek üzere adli emanete alınmasına karar verdi. Ayrıca mahkeme heyeti Sanığın mevcut durumunun devamına karar vererek mahkemeyi başka bir tarihe erteledi.

dilara kandak antalya cinsel istismar cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama