Dikkat! Meteoroloji Saat Verdi! Kar İçin Geri Sayım Başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlerin ardından kar yağışı için geri sayımın başladığı öğrenildi. Marmara Bölgesinde karla karışık yağacak yağmur akşam saatlerinde özellikle İstanbul'da hissedilebiliri bir hale gelecek.

Dikkat! Meteoroloji Saat Verdi! Kar İçin Geri Sayım Başladı!
Dikkat! Meteoroloji Saat Verdi! Kar İçin Geri Sayım Başladı! melek eren

Yapılan son değerlendirmelere bakılarak Marmara, Ege, Akdeniz, Aç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Van, Bitlis, Kars çevrelerinde yoğun kar yağışının gerçekleşmesi bekleniyor. Bir süredir meteoroloji tarafından beklenen kar yağışının artık yaklaştığı dile getirilirken bu konuda meteoroloji saat verdi. Özellikle Marmara Bölgesinde, İstanbul'da yaşayan vatandaşların gelecek kar yağışına karşı hazırlıklı olmaları konusunda çalışmalar yapıldı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre hava sıcaklıklarının batı bölgesinde genel olarak 3 ile 3 derece arasında azalacağının sinyalleri verilmiş oldu. Ülkenin diğer bölgelerinde ciddi ve hissedilir bir değişim olmayacak. Ancak Batı bölgelerde şimdiye kadar iyi seyreden hava durumunun birden düşmesi vatandaşlar tarafından hissedilecek. 

METEOROLOJİ KAR KONUSUNDA SAAT VERDİ

Marmara ve Ege bölgesinde şiddetli rüzgarlar etkisini gösterecek. Zaman zaman orta kuvvette esecek olan rüzgar zaman zaman etkisini artıracak. Hava durumuyla birlikte günün en yüksek sıcaklıkları da belirlendi. Ankara'da günün en yüksek sıcaklığı 10 derece olacak. Çok bulutlu bir hava olması beklenirken akşama doğru yağmur yağabileceği uyarısı yapıldı

İstanbul için yetkililer özellikle uyarılar gerçekleştirdi. Çok bulutlu ve yağışlı geçmesi beklenirken İstanbul'un dış kesimlerinde Çatalca, Silivri, Arnavutköy ilçelerinde karla karışık yağmur yapması bekleniyor. Yağışlar özellikle gece saatlerine gelindiği zaman il genelinde kuvvetli hale gelebilecek. En yüksek sıcaklık 11 derece olurken özellikle akşam saatlerine dikkat edilmesi gerekiyor.

meteoroloji son dakika son dakika haberi hava durumu kar hava durumu hava durumu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama