Dehşet Bitmiyor! Bursa'da Dört Ayağı Kesilmiş Yavru Kedi Ölü Bulundu

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde hayvana şiddet olayı bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Sapanca da yaşanan olay a benzer bir olayda bu defa Bursa'da yaşandı. Dört ayağı kesilmiş halde bulunan yavru kedi ölüsünü ardından polis ekipleri bu vahşeti gerçekleştirenleri yakalamak için harekete geçti.

Dehşet Bitmiyor! Bursa'da Dört Ayağı Kesilmiş Yavru Kedi Ölü Bulundu
Dehşet Bitmiyor! Bursa'da Dört Ayağı Kesilmiş Yavru Kedi Ölü Bulundu melek eren

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde hayvana şiddet olayı bir kez daha gündeme geldi.  Geçtiğimiz günlerde Sapanca da yaşanan olay a benzer bir olayda bu defa Bursa'da yaşandı.  Dört ayağı kesilmiş halde bulunan yavru kedi ölüsünü ardından polis ekipleri bu vahşeti gerçekleştirenleri yakalamak için harekete geçti. 

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi, Millet Mahallesi, Vatan Caddesi'nde vatandaşlar tarafından kaldırım üzerinde dört ayağı kesilmiş yavru kedi ölüsü bulundu.  Vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verirken olay yerine Yıldırım Belediyesi veterinerlik ekipleri geldi. Henüz bir aylık olduğu tahmin edilen Yavru kedi olay yerinden alınarak Veteriner Kliniğine götürüldü.  Yavru kediye işkence yaparak öldürenlerin bulunması içinde polis ekipleri harekete geçti. Yaşanan vahşeti vatandaşlar da büyük tepki gösterdi.

 

Bursa yıldırım yavru kedi ölüsü vahşet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama