DEAŞ'lı Caniden Kan Donduran İtiraflar

DEAŞ'lı Caniden Kan Donduran İtiraflar

DEAŞ'lı Caniden Kan Donduran İtiraflar
DEAŞ'lı Caniden Kan Donduran İtiraflar
Kerkük’e düzenlenen DEAŞ saldırısının ardından yakalanan ve Irak’ta bir hücrede tutulan DEAŞ militanının sözleri şok etti. DEAŞ militanı Reuters Ulusal Haber Ajansına yaptığı açıklamada, 200’den fazla kadına tecavüz ettiğini ve bu tecavüzler için DEAŞ’lı komutanın kendisine izin verdiğini büyük bir soğukkanlılıkla anlattı.

Irak'ın Süleymaniye kentinde tutuklu bulunan DEAŞ militanı Amar Huseyin ile röportaj yapmak için Kuzey Iraklı istihbarat yetkililerinden özel izin alan uluslararası haber ajansı Reuters, kan donduran bir röportaja imza attı. DEAŞ militanı Amar Huseyin röportaj sırasında yaptığı açıklamalarla akıllara durgunluk verdi.

IRAK’A DÜZENLENEN SALDIRIDAN SONRA YAKAYI ELE VERDİ

DEAŞ militanlarından Amar Huseyin, Aylar önce Kerkük’te düzenlenen terör saldırısının ardından yakalanmıştı. O saldırıda 99 sivil ile güvenlik görevlisi hayatını kaybetmiş, 65  DEAŞ’lı terörist öldürülmüştü. Süleymaniye kentinde tutulduğu hücrede uluslararası haber ajansı Reuters'a konuşan terörist açıklamaları ile şok etkisi yarattı.

DEAŞ’LI TERÖRİST KAN DONDURDU

Reaturs haber ajansına açıklama yapan 21 yaşındaki Huseyin, Ezidi ve diğer azınlık gruplara mensup 200’den fazla kadına tecavüz ettiğini söyledi. Açıklamaları sırasında yaptıklarından pişman olmadığı da anlaşılan terörist, "Genç kadınların buna ihtiyacı var... Doğal bir durum." ifadelerini kullandı. Ayrıca tecavüzler için DEAŞ'lı yerel komutanlarından izin de aldığını dile getiren Hüseyin, bu tecavüzleri Irak’ın farklı kentlerinde gerçekleştirdiğini söyledi.

500’DEN FAZLA İNSAN ÖLDÜRDÜM

Ölümle tehdit edildiği için DEAŞ’a katıldığını söyleyen terörist, 2013 yılından beri DEAŞ militanı olduğunu dile getirdi. O günden bu yana yaklaşık 500 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden eli kanlı terörist, "Vurmamız gerekeni vurduk. Kafasını kesmemiz gerekenin kafasını kestik." sözleri ile tüyler ürpertti.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama