Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama: “Hırsımız Ve Kinimiz Daha Da Arttı!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde camiler ve din görevlileri haftası Dolayısıyla din görevlileri ile buluştu. Burada açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da düzenlenen hain saldırıya ilişkin, "Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız" dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama: “Hırsımız Ve Kinimiz Daha Da Arttı!”
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama: “Hırsımız Ve Kinimiz Daha Da Arttı!” melek eren

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde yapılan camiler ve din görevlileri haftası etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu.
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bugün Batman'da 7 askerimizin şehadetini anmadan geçemeyeceğim. Bu 7 şehidimizin ruhları için birer Fatiha okuyalım. Aynı zamanda tüm şehitlerimiz için. Bu mücadeleyi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz sürdüreceğiz. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu olaylar bizim hırsımızı da özellikle düşmanımıza karşı olan kinimizi de daha da fazlasıyla artırmaktadır. Bunu da bilmelerini tekrar hatırlatıyorum. Az önce televizyonda açılışını yaptığımız Köln Camii ile ilgili oradan yayın yaptılar. Almanya'daki özellikle Almanlar bu camimizi yoğun bir şekilde ziyaret ediyorlarmış. Gerçekten mutlu oldum.

 ''140 BİN KİŞİLİK BİR ORDU''

140 bin kişilik bir ordu. Bu asla hafife alınamaz. Acaba biz inancımızı bu ülkede yaşamak ve yaşatmakta niye başarılı değiliz sorusunu kendimize sormamız lazım diye düşünüyorum. Bu konuda kendimizi check etmemiz lazım. Bir yerde bir eksiğimiz var. 140 bin kişilik böyle bir ordunun olduğu yerde içinizde hayırlı bir topluluk çıksın hayrı güzeli tebliğ etsin. Şimdi bu tebliğler yapıldığı halde acaba neden beklediğimiz neticeyi alamıyoruz? Öyleyse daha fazla çalışmamız lazım. Çocukluğuma gittim mahallemizde mahallede halkın en çok güvendiği kimlerdir diye sorduğumuzda imamdır muhtardır... Şimdi bu bağlar niye koptu? Bu bağları yeniden tesis edemez miyiz? 140 bin kişilik ordu ülkemizin çehresini değiştirmelidir diye düşünüyorum. Siz gönüllerin fatihi olmanız gerektiği için bunu söylüyorum. Cuma hutbelerimizde günde 5 vakit namazlarımızda düşünmemiz lazım acaba arkamda niye cemaat yok? Bunların üzerinde düşünmemiz lazım.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan batman şehit açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama