Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boykot Çağrısı: Iphone Almayın, Vestel Alın

Ekonomik saldırlara yanıt veren Başkan Erdoğan, yanıt veren Başkan Erdoğan ABD'nin elektronik ürünlerine karşı boykot çağrısı yaptı. Başkan Erdoğan Apple modellerini alternatif olarak Samsung ve Vestel’i önerdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boykot Çağrısı: Iphone Almayın, Vestel Alın
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boykot Çağrısı: Iphone Almayın, Vestel Alın melek eren

Ekonomik saldırlara yanıt veren Başkan Erdoğan,  yanıt veren Başkan Erdoğan ABD'nin elektronik ürünlerine karşı boykot çağrısı yaptı.  Başkan Erdoğan Apple modellerini alternatif olarak Samsung ve Vestel’i önerdi. 

ATO Congresium'da Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen "İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan,  ABD'nin Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırılarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan açıklamasında, 'Amerika'nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız.'' ifadelerini kullandı. 

''ONLARIN IPHONE'U VARSA ÜLKEMİZİN VESTEL'İ VAR''
İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;
“İş dünyamıza sesleniyorum ekonomik tetikçilere vereceğimiz en güzel cevap işimize dört elle sarılmak olacaktır. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. Depoları kilitlemenin anlamı yok. İhraç ihraç ihraç. Üretimi askıya alalım çok ciddi yanlış yaparsınız. Yola devam. Amerika'nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs var Vestel var.''

 

Başkan Erdoğan başkan recep tayyip erdoğan açıklama amerika boykot son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama