Çok Acı Olay! Eşine Not Bırakıp 11. Kattan Ölüme Atladı

Konya'da 36 yaşındaki reklamcı Emrah Y. Bir apartmanın 11 katındaki merdiven boşluğu penceresinden atlayarak hayatına son verdi. Genç adamın intihar etmeden önce eşine 'Yapamadım. Başaramadım. Seni seviyorum' şeklinde bir not bıraktı öğrenirken sosyal paylaşım sitesindeki Hesabında da son olarak 'Hoşçakal' şarkısının sözlerini paylaştığı görüldü.

Çok Acı Olay! Eşine Not Bırakıp 11. Kattan Ölüme Atladı
Çok Acı Olay! Eşine Not Bırakıp 11. Kattan Ölüme Atladı melek eren

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi İsmail beliğ Sokak ta bugün saat 10 sularında meydana gelen olayda  Emrah Y., oturduğu apartmanın 11 katındaki dairenin kapısını açtıktan sonra merdiven boşluğu penceresinden atlayarak hayatına son verdi. Beton zemine düşen genç adamı gören Site sakinleri durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda Emrah Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Haberi duyarak olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

'BAŞARAMADIM, SENİ SEVİYORUM' NOTU 

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatan alırken evde yapılan inceleme sırasında Emrah Y.'nin o sırada evde olmayan eşine not bıraktığını fark etti. Genç adamın yazdığı notta, 'Yapamadım. Başaramadım. Seni seviyorum' yazdığı öğrenildi. Emrah Y.'nin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından ise son olarak Şebnem Ferah'ın 'Hoşçakal' isimli şarkısının 'Söylenecek söz yok/ Gidiyorum ben/ Hoşçakal' sözlerini paylaştığı belirlendi. Emrah Y.'nin cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

son dakika haber konya intihar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama