Çocuklara Çikolata Dağıtan 65 Yaşındaki Kadını Çocuk Kaçakçısı Zannederek Döverek Öldürdüler

Hindistan'da yaşlı bir kadın yol sormak için durduğu köyde Çocuklara çikolata dağıttığı için köylüler tarafından linç edildi. Köylüler yaşlı kadının çocuk kaçakçısı zannederek döverek öldürdü.

Çocuklara Çikolata Dağıtan 65 Yaşındaki Kadını Çocuk Kaçakçısı Zannederek Döverek Öldürdüler
Çocuklara Çikolata Dağıtan 65 Yaşındaki Kadını Çocuk Kaçakçısı Zannederek Döverek Öldürdüler melek eren

Hindistan'da yaşlı bir kadın yol sormak için durduğu köyde Çocuklara çikolata dağıttığı için köylüler tarafından linç edildi.  Köylüler yaşlı kadının çocuk kaçakçısı zannederek döverek öldürdü.

Olay Güney Hindistan'daki Tamil Nadu'nun Tiruvannamalai bölgesinde meydana geldi. 65 yaşındaki bir kadın bu bölgede Çocuklara çikolata dağıtırken köylüler tarafından çocuk Avcısı sanılarak öldüresiye dövüldü. 

KADINI LİNÇ ETTİLER

Yakın zamanda bölgede çıkan bir söylenti nedeniyle sürekli Tedirgin olan bölge halkı,  yaşlı kadının Çocuklara çikolata verdiğini ve onlarla konuştuğunu görünce 65 yaşındaki kadına saldırdı.  Adeta linç edilen kadın aldığı darbeler sonucunda hayatını kaybetti.

YANINDA 3 AKRABASI DA VARDI
Vatandaşlar kadının yanında bulunan 3 akrabasının da linç etmeye çalışırken,  yaşlı kadının yakınları ile birlikte bir aile ziyareti ve tapınak ziyareti için yola çıktığı öğrenildi. Rukmani isimli kadın önce torunlarıyla oturan yaşlı bir kadına yol sordu daha sonra da yanındaki çikolataları çocuklara dağıtmaya başladı.  Fakat yol sorduğu yaşlı kadın köylülere yanında bir çocuk hırsızının olduğunu söyleyince vatandaşlar bir anda Toplandı ve kadın ve akrabalarından hesap sormaya başladı.

ARABALARINA BİNİP UZAKLAŞMAK İSTEDİLER AMA ÖNLERİNİ KESTİLER
4 kişilik grup bunun üzerine arabalarına binip uzaklaşmak istedi ancak vatandaşlar önlerini keserek zorla dışarı çıkarıp öldüresiye dövdü.  Kurbanlar pasaportlarını gösterip durumu anlatmaya çalıştı ancak köylüler buna ikna olmadı. 

CİNAYETTEN YARGILANACAKLAR
Olayla ilgili olarak 43 kişi tutuklanırken tamamının cinayetten yargılanacağı öğrenildi.  son birkaç gündür benzer ihbarları aldıklarını söyleyen polis insanların bunun gibi aldatmacaları kalmamaları gerektiğini Bu konuda da uyardıklarını ancak çevrede benzer olayların yaşanmaya devam ettiğini söyledi.

 

son dakika haber hindistan yaşlı kadın son dakika haberi linç
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama