Çocuk Evinden Kaçan 17 Yaşındaki Kız Gazinoda Çalışırken Bulundu

Uşak'ta 161 gün önce çocuk evinden kaçan 17 yaşındaki kız çocuğu F.Ç. Jandarma ekipleri tarafından bir gazinoda yapılan denetim sırasında konsomatris olarak çalışırken bulundu. Gazinodan alınan kız çocuğu daha sonra aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uşak İl Müdürlüğü çocuk evleri sitesi ve çocuk evleri koordinasyon merkezine teslim edildi.

Çocuk Evinden Kaçan 17 Yaşındaki Kız Gazinoda Çalışırken Bulundu
Çocuk Evinden Kaçan 17 Yaşındaki Kız Gazinoda Çalışırken Bulundu melek eren

Uşak'ta 161 gün önce çocuk evinden kaçan 17 yaşındaki kız çocuğu F.Ç.  Jandarma ekipleri tarafından bir gazinoda yapılan denetim sırasında konsomatris olarak çalışırken bulundu. Gazinodan alınan kız çocuğu daha sonra aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uşak İl Müdürlüğü çocuk evleri sitesi ve çocuk evleri koordinasyon merkezine teslim edildi.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 10 Eylül günü saat 00.00 sularında il merkezine 5 kilometre mesafede bulunan Ovademirler köyündeki bir gazinoda denetim yaptı. Denetim sırasında kimlik kontrolü yapan Jandarma ekipleri gazinoda konsomatris olarak çalıştığı belirlenen F.Ç.’nin 1 Nisan 2018 günü aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uşak İl Müdürlüğü çocuk evleri sitesi ve çocuk evleri Koordinasyon Merkezi’nden kaçtığı ve kayıp olarak arandığı belirlendi.

3 KADIN GÖZALTINA ALINDI
Ayrıca Jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimde gazinoda çalışma izni bulunmayan ve konsomatris olarak çalıştığı belirlenen yabancı uyruklu 3 Kadın da gözaltına alındı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Uşak il göç idaresi müdürlüğüne 17 yaşındaki kız ise çocuk evine geri götürüldü.  Jandarma ekipleri tarafından gazino sahibi hakkında küçük yaşta çocuğu içkili eğlence yerlerinde çalıştırmaktan yabancı uyrukluları izinsiz çalıştırmaktan Kapalı alanda sigara içilmesini den açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik hükümlerine aykırı hareket etmekten cezai işlem uyguladı.

 

SON DAKİKA Uşak çocuk evi kız çocuğu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama