Çocuğu Çikolata ile Kandırıp İstismar Etmeye Çalışan Sapığı Vatandaşlar Darp Etti

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 11 yaşındaki bir erkek çocuğun cinsel istismarda bulunmak için kandırmaya çalışan 39 yaşındaki V.İ. çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek yakalandı. Kent Sakinleri olayı öğrenerek toplandıktan sonra zanlıya saldırmak istedi. Polis ekipleri zanlıyı kalabalığın içerisinden alarak polis merkezine götürdü.

Çocuğu Çikolata ile Kandırıp İstismar Etmeye Çalışan Sapığı Vatandaşlar Darp Etti
Çocuğu Çikolata ile Kandırıp İstismar Etmeye Çalışan Sapığı Vatandaşlar Darp Etti melek eren

İzmir'in Çeşme ilçesinde,  11 yaşındaki bir erkek çocuğun cinsel istismarda bulunmak için kandırmaya çalışan 39 yaşındaki V.İ.  çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek yakalandı. Kent Sakinleri olayı öğrenerek toplandıktan sonra zanlıya saldırmak istedi. Polis ekipleri zanlıyı kalabalığın içerisinden alarak polis merkezine götürdü.

İzmir'in Çeşme ilçesi Ilıca Mahallesi'nde bugün 10.30 sularında meydana gelen olayda Mahallede bulunan bir çiçekçinin 11 yaşındaki oğlu elini kesince Yara Bandı almak için yakındaki eczaneye gitti.  Küçük çocuk yara bandını aldıktan sonra Eczaneden çıktı. Bu sırada çocuğun yanına yaklaşan ve daha sonra elini çocuğun omuzunda atılan 39 yaşındaki V.İ.  iddiaya göre 'Bakkaldan çikolata alacağım' diyerek çocuğu kandırmaya çalıştı. Durumu fark eden eczane çalışanları dışarıya çıkarak V.İ.’yi yakaladı. Eczane çalışanları tarafından hem polis hem de çocuğun babasına haber verildi. Bu sırada çevrede toplanan Öfkeli kalabalık V.İ.'ye saldırmaya çalışırken, olay yerine gelen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınarak Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen azabının sorgusu devam ediyor.

 

izmir çeşme zanlı cinsel istismar son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama