Cezaevi Firarisi Yakalanmamak İçin “Ölüm Oyunu” Oynadı, Babası Bozdu

Adana'da cezaevi firarisi polis ekiplerinin kendisini aramayı bırakması için sosyal medyadan arkadaşlarına ölüm ilanını paylaşılarak cenaze töreni düzenletti. Firari gencin babası yaşananların düzmece olduğunu anlayınca polise ihbarda bulundu.

 Cezaevi Firarisi Yakalanmamak İçin “Ölüm Oyunu” Oynadı, Babası Bozdu
 Cezaevi Firarisi Yakalanmamak İçin “Ölüm Oyunu” Oynadı, Babası Bozdu melek eren

Adana'da 23 yaşındaki cezaevi firarisi Ahmet Bedircan polisleri peşini bırakması için sosyal medyadan arkadaşlarına ölüm ilanını paylaştırdı. Hatta sadece ölüm ilanı paylaştırmak ve kalmadı cenaze töreni bile düzenledi. Bu sırada Balıkesir'den Adana'ya gelen baba Cesim Bedircan, Yaşanan her şeyin yalan olduğunu anlayınca durumu Polise haber verdi.

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

Adana'nın Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşanan olayda Ahmet Bedircan 'kasten öldürme, hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti yapma' suçlarından Tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar etti. Yeniden cezaevine girmek istemeyen genç arkadaşlarıyla bir plan yaptı.

SARGI BEZİYLE SARILMIŞ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTIRDI

Okul arkadaşlarını ikna eden Bedircan sosyal medya hesaplarından kafası kolu ve göğsünde sargı beziyle sarılmış fotoğraflarını paylaşmalarını istedi. Fotoğrafta uygun taklidi yapan Bedircan’ın arkadaşları ''Rabbim mekanını cennet eylesin. Allah ailesine sabır versin. Ruhun şad olsun'' notu ile fotoğrafları paylaştı.

BABASI OLAYI ANLAYINCA İHBAR ETTİ

Sosyal medyada fotoğraflarınızla yayılması üzerine Bu sırada Balıkesir'de bulunan baba Cesim Bedircan Oğlunun gerçekten öldüğünü düşünerek Balıkesir'den Adana'ya geldi. Oğlunun cenazesinin kalktığı taziye evine gelen Baba Bütün yaşananları yalan olduğunu anlayarak Polise haber verdi. Karakolda ifade veren baba, ''Oğlumun öldüğünü duyunca Adana'ya geldim. Mevlidin yapılacağı adrese gittim. Adreste hiç kimseyi bulamadım, oğlumdan 6 gündür haber alamıyorum''  diyerek kayıp başvurusunda bulundu.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Babanın şikayeti üzerine Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yakalanmamak için evde haberleri yapan Ahmet Bedircan'ın yakalamak için harekete geçti. Ekipler gencin gideceği yerler de beklemeye başlarken firari hükümlüye Gülbahçesi Mahallesi'nde sahte kimlikle yakaladı. Burada polislere aranan kişinin kendisi olmadığını söylese de parmak izi kayıtlarından Yakayı ele veren genç emniyete işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine götürüldü.

adana cezaevi firarisi ölüm oyunu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama