Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Korkunç İddia: Ceset Asitle Buharlaştırılmış Olabilir

Cemal kaşıkçı'nın cesedi Aramaya devam edilirken korkunç bir daha gündeme geldi. Sultangazi'de bir otoparkta bulunan diplomatik Araçta gaz maskesi bulunması ve suikast ekibinin asit dolu bidonla geldiği dağları Cemal kaşıkçı'nın cesedinin kimyasal madde ile yok edilmiş olabileceği şüphesine gündeme getirdi.

Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Korkunç İddia: Ceset Asitle Buharlaştırılmış Olabilir
Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Korkunç İddia: Ceset Asitle Buharlaştırılmış Olabilir melek eren

Yeni Şafak gazetesinden Haluk Karakaya'nın haberine göre Suudi Arabistan'ın resmen kabul ettiği Cemal Kaşıkçı cinayetinde Güvenlik güçleri ünlü gazetecinin cesedinin nerede olduğuna yoğunlaştı. Geçtiğimiz günlerde Sultangazi'de bir otoparkta Konsolosluğu ait diplomatik araç terk edilmiş şekilde bulunmuştu. Araçta yapılan Arama sırasında çıkan kimyasal koruyucu maske şüpheleri cinayette özel hazırlanmış asit kullanılmış olma ihtimalini güçlendirdi.

Sultangazi'deki otoparkın kamera kayıtlarında konsolosluk görevlisinin başka bir araçla geldiği ve park halindeki otomobile Valizleri koydu ve Valizleri yüklediği sırada kimyasal koruyuculu bir maske taktığı görüldü. Kemal Kaşıkçı siyasi için İstanbul'a gelen 15 kişilik Tim de adli tıp uzmanının bulunmasının yanı sıra bu kişilerin yağlarında asit bidonları getirdiği bulgusuna otoparktaki gaz maskeleri de eklenince cesedin kimyasal madde ile buharlaştırıldığı şüphesi iyice arttı.

SIKLIKLA KULLANILAN BİR YÖNTEM

Konu hakkında konuşan mikrobiyoloji uzmanları cesedi yok etme sırasında kullanılan kimyasal asitlerin özellikleri kemik ve iç organları hızlı saç ve dişleri de dahil bütün dokuyu kısa süre içerisinde eritip mikroskobik parçaları ayıra bildiğini söylüyor. İstihbarat birimlerinin Cemal kaşıkçı'nın cesedini arama faaliyetlerine bu seçeneği de dahil ettiği ortaya çıktı. Mekke ve Medine'de defin sırasında cenazeyi asitle eritme uygulaması Suudi arabistanlıların sıklıkla kullandığı bir yöntem.Suriye Konsolosluğu kullandığı rezidansı mahzeninde ki kuyudan alınan su örneğinde ya kaşıkçı'nın bedenine DNA ya da cinayet sonrası kullanılma ihtimali olan kimyasal madde dair iz aranıyor.Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu binasının bulunduğu sokakta dün akşam özel bir şirket tarafından robot kameralarla kanalizasyonda inceleme yapıldığı öğrenildi.

son dakika cemal kaşıkçı cinayeti asit kimyasal madde
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama