Bursa'da Şok Olay! İş Yerinin Önünden Geçerken “Eşinle Nasıl İlişkiye Girdim Ama...” Deyince…

Bursa'da bir çay evinde çalışan eşinin ilişki yaşadığı 52 yaşındaki pantolonu F.G.’yi tabancayla yaralayan 52 yaşındaki Sefer A., ve onun suçu azmettirdiği de Aydın ağabeye Alaattin A.’nın yargılanmasına başlandı. Mahkemede savunma yapan Sefer A., "Olay günü onun iş yerinin önünden geçerken, önümüze geçti. 'Eşinle nasıl ilişkiye girdim?' dedi. Ben de korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Karnına nasıl geldi, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bursa'da Şok Olay! İş Yerinin Önünden Geçerken “Eşinle Nasıl İlişkiye Girdim Ama...” Deyince…
Bursa'da Şok Olay! İş Yerinin Önünden Geçerken “Eşinle Nasıl İlişkiye Girdim Ama...” Deyince… melek eren

Bursa'da bir çay evinde çalışan eşinin ilişki yaşadığı 52 yaşındaki pantolonu F.G.’yi  tabancayla yaralayan 52 yaşındaki Sefer A.,  ve onun suçu azmettirdiği de Aydın ağabeye Alaattin A.’nın  yargılanmasına başlandı. Mahkemede savunma yapan Sefer A., "Olay günü onun iş yerinin önünden geçerken, önümüze geçti. 'Eşinle nasıl ilişkiye girdim?' dedi. Ben de korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Karnına nasıl geldi, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Mart ayında yaşanan olayda iddianameye göre Çay Evi işleten F.G., yanında çalışan Sefer A.nın eşi A.A. ile ilişkiye girdi. Eşinin durumundan şüphelenmesi üzerine kadın patronuyla ilişki yaşadığını söyleyip işten ayrıldı. Olay Güneşi ve ağabey aile iş yerinin önünden geçen Sefer A.'nın önü F.G. tarafından kesildi.  Sefer A., "Eşin ile nasıl ilişkiye girdim?" diyen F.G.'ye tabancasını çekerken, ağabeyi Alaattin A. da sopa ile başına vurdu.

KARDEŞE 23, AĞABEYE 18 YIL HAPİS İSTEMİ

Olaydan sonra tutuklanan Sefer A hakkında 'haksız tahrik altında kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'silahlı tehdit' suçlarından 23, Alaattin A. hakkında da  'kasten öldürmeye teşebbüse azmettirmek ‘ten 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan F.G. de hazır bulundu.

Bursa osmangazi yaralama duruşma son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama