Bursa’da Kucağında Bebeği ile Ölü Bulunan 18 Yaşındaki Suriyeli Kadının Katili Kendisine Aşık Olan Amcası Çıktı

Bursa'da dün kardeşi tarafından ölü bulunan ve kucağında bebeği olan 18 yaşındaki Suriyeli kadının katil zanlısı Öz amcası çıktı. Amcanın genç kadına Aşık olduğu ve bu nedenle de 11 bıçak darbesiyle feci şekilde kadını öldürdü öğrenildi. Bebeği kucağındaki yeğenini öldürdükten sonra evdeki altınları gasp eden Daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi iş yerine gidip çalışan amca yakalandı.

Bursa’da Kucağında Bebeği ile Ölü Bulunan 18 Yaşındaki Suriyeli Kadının Katili Kendisine Aşık Olan Amcası Çıktı
Bursa’da Kucağında Bebeği ile Ölü Bulunan 18 Yaşındaki Suriyeli Kadının Katili Kendisine Aşık Olan Amcası Çıktı melek eren

Bursa'da dün kardeşi tarafından ölü bulunan ve kucağında bebeği olan 18 yaşındaki Suriyeli kadının katil zanlısı Öz amcası çıktı.  Amcanın genç kadına Aşık olduğu ve bu nedenle de 11 bıçak darbesiyle feci şekilde kadını öldürdü öğrenildi.  Bebeği kucağındaki yeğenini öldürdükten sonra evdeki altınları gasp eden Daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi iş yerine gidip çalışan amca yakalandı.

Yıldırım İlçesine bağlı Değirmenlikızık Mahallesi'nde Dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu 18 yaşındaki Dima Ashalem evinde kardeşi tarafından ölü bulunmuştu.  Kucağında bebeği ile ölü bulunan kadının kocası ve kardeşi gözaltına alınmıştı.  Olayın ardından polis ekipleri çevrede şüphelilerin belirlenmesi için araştırma başlattı.

KATİL ÖZ AMCA ÇIKTI
Genç kadının öyle bulunmasından hemen sonra olay yerine gelen öz amca Bakrı Ashalem ağlamaya ve feryat etmeye başlamıştı.  Polis ekipleri yüzünde tırnak izleri bulunan 27 yaşındaki Öz amcadan şüphelenerek gözaltına aldı.  Çevrede bulunan 50'ye yakın güvenlik kamerası İncelenirken aynı zamanda 30’a yakın kişinin de ifadesi alındı. 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Güvenlik kamerası kayıtlarında genç kadının kocasının işe gitmek için evden çıktım hemen ardından amcanın eve geldiği belirlendi.  Ekipler amcanın iş yerindeki güvenlik kameralarını incelediklerini değilse sabah işe geldiğinde üzerinde farklı kıyafetleri olduğunu,  çalıştığı fabrikadan öğle paydosunda çıktıktan sonra yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta olan genç kadının evine gittiğini,  genç kız n11 yerinden bıçaklayıp öldürdükten sonra altınlarını da gasp ettikten sonra fabrikaya bu defa farklı kıyafetlerle geri döndüğünü belirledi. Bunun üzerine sorguya alınan Bakrı Ashalem ifadesinde, “Dima'nın kocası Muhammet Kasım'a kaçmasını gururuma yediremedim. Ondan ayrılmasını istedim. Bir de bebekleri oldu. Fakat bu durumdan ailesi de kendisi de memnundu. Ona aşıktım. O yüzden gidip öldürdüm”  ifadelerini kullandı.  Cinayette kullandığı bıçağı çöpe attığını söyleyen zanlı gasp ettiği altınları ise İşyerindeki tuvalete sakladığını itiraf etti.  Bulunan bıçak ve altınlar üzerinde inceleme yapan ekipler parmak izlerini şüpheliyi ait olduğunu belirledi.  Emniyette işlemleri tamamlanan ZANLI daha sonra adliyeye sevk edildi.

 

Bursa kadın cinayeti son dakika son dakika haberi öz amca
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama