Bursa'da Korkunç Kıskançlık Cinayeti! Herşeyi Tek Tek Anlattı!

Bursa'da sevgilisi Hava Ö. ile İlişkisi olduğundan şüphelendiği Sami Aydın’ı kıskançlık nedeniyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Ozan İrven’in davası karara kaldı. Talimatla ifadesi alınan Hava Ö., Öldürülen Sami Aydın'ın komşu işyerinde çalıştığını belirterek sevgilisi Ozan ile 4 yıl birliktelikleri olduğunu söyledi. Sevgilisinin kendisini sürekli şiddet uyguladığını ve kötü muamele yaptığını buna dayanamayarak Bursa'yı terk edip borçka'ya gittiğini belirten genç kadın olanları tek tek anlattı. Cumhuriyet Savcısı duruşmada verdiği mütalaada Ozan İrven hakkında ömür boyu hapis cezası talep etti.

Bursa'da Korkunç Kıskançlık Cinayeti! Herşeyi Tek Tek Anlattı!
Bursa'da Korkunç Kıskançlık Cinayeti! Herşeyi Tek Tek Anlattı! melek eren

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Bursa'da meydana gelen olayda tekstil atölyesi sahibi 27 yaşındaki Ozan İrven, 4 yıldır birlikte olduğu ve yan atölyede çalışan nişanlanmayı düşündüğü kız arkadaşı Hava Ö. ile yakındaki bir başka iş yerinin Sahibi 39 yaşındaki Sami Aydın arasında ilişki olduğundan şüphelendi. 

Olay günü Sami Aydın'ın iş yerine giden İrven, Konuşmak istediğini söyledi. İkili rven'in otomobiliyle, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde baraj kenarındaki ormanlık alana gitti. Burada çıkan tartışma sonucunda İrven, Av tüfeği ile Aydın'a bir el ateş ederek kaçtı. Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, bir süre ormanda saklanan Ozan İrven ailesinin görüşüp ikna etmesi sonucu Jandarma ekiplerine teslim oldu. Tutuklanan Ozan İrven hakkında Bursa 5 Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten adam öldürmek suçundan dava açıldı. Duruşmada ifade veren İrven, "Maktulün üzerinde silah olduğunu net bir şekilde gördüm. O nedenle onun arabasına binmeyip kendi arabama bindirdim. Olay yerine gittiğimizde araçtan inip benim oturduğum tarafa doğru geldi. Ben de arabanın içinde üst kısımdaki rafta bulunan tüfeğimi alarak indim ve bana söylediği sözler nedeniyle ateş ettim. Beni tahrik eden maktuldür. Böyle bir olay yaşansın istemezdim. Çok pişmanım. Kadermiş, oldu" ifadelerini kullandı. 

'SAMİ İLE HİÇBİR GÖRÜŞMEM OLMADI'

Son duruşmada talimatla ifadesi alınan Hava Ö.nün de ifadesi okundu. Sanatla 4 yıldan beri birlikte olduklarını belirten Hava Ö. Olaydan 20 gün önce Sanığın kendisine şiddet uyguladığını ve kendisinin de artık bu duruma dayanamayarak sanal terk edip borçka'ya gittiğini söyledi. Genç kadını ifadesinin devamında; “Sami'nin bizim çalıştırdığımız iş yerinin üst katında iş yeri varmış. Soyadını da olaydan sonra öğrendim Bu kişi ile aramızda hiçbir şey olmadı. Ozan kendi kafasında aramızda bir şeyler olduğunu düşünüp, kıskançlık sebebiyle böyle bir şey yapmış. Ancak daha önce de dediğim gibi benim bu kıskançlığa sebep olacak Sami ile herhangi bir görüşmem olmamıştır. Sami ile birlikte olmadım, duygusal anlamda hiçbir şey olmadı. Ozan'dan kıskançlık yüzünden birçok defa psikiyatriste gitmesini istedim, ancak gitmedi.” dedi.

 

son dakika bursa cinayet kıskançlık cinayeti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama