Bursa'da Bebeğinin Yanında Yeğenini Öldüren Öz Amca: Bir Anda Gözüm Döndü, Şeytana Uydum

Bursa’da 18 yaşındaki yeğenini 4 aylık bebeğinin yanında 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Suriyeli amca müebbet hapis cezası aldı.

Bursa'da Bebeğinin Yanında Yeğenini Öldüren Öz Amca: Bir Anda Gözüm Döndü, Şeytana Uydum
Bursa'da Bebeğinin Yanında Yeğenini Öldüren Öz Amca: Bir Anda Gözüm Döndü, Şeytana Uydum melek eren

Bursa’da Geçtiğimiz haziran ayında Yıldırım Değirmenlikızık Mahallesi'nde meydana gelen olayda Suriye uyruklu 18 yaşında bir çocuk annesi kadın kendisini ziyaret etmek için evine gelen ağabeyi tarafından ölü bulunmuştu. Olay yerine ihbar Üzerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda genç kadının 11 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemeler sonucunda cinayeti genç kadının öz amcasının işlediği ortaya çıktı.

ALTINLARI DA ALIP KAÇMIŞ

Olay günü Cinayet yerine gelerek gözyaşı döken amca Ashalem, cinayeti kendisinin işlediğinin belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. Tutuklama Reza amca hakkında canavar his saikiyle adam öldürmek ve gasp suçlarından dava açıldı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan amcanın davasında sona gelindi.

ÖMÜR BOYU HAPİS ALDI

Bursa 12 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar davasında sanık hakkında öldürülen kadının yakınları ve taraf avukatlarının katılımı ile görülen duruşmada ömür boyu hapis cezası verildi. Mahkemede savunma yapan amca "Şeytana uydum"  derken, “Olay nasıl oldu tam hatırlamıyorum. Gözüm döndü, şeytana uydum. Zaten olaydan sonra polis beni gelip aldığında ne olduğunu anlayamadım. Bana anlattıklarında hatırladım neler olduğunu, ama detaylarını hala hatırlamıyorum. Yeğenimi öldürdüğüm için çok pişmanım” dedi.

BURSA bursa öz amca cinayet son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama