Bunu da Gördük! Mezardaki Ölüyü Notla Tehdit Ettiler: Bu İş Daha Bitmedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde “bu kadarına da pes” dedirtecek bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bu yıl ölen bir kişiye ait mezarı tehdit içerikli mesaj bırakıldı. Mezarı tahrip de eden kişiler Mezarın dibine "Bu iş bitmedi" yazılı tabelayı bıraktı. Olayla ilgili olarak polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bunu da Gördük! Mezardaki Ölüyü Notla Tehdit Ettiler: Bu İş Daha Bitmedi
Bunu da Gördük! Mezardaki Ölüyü Notla Tehdit Ettiler: Bu İş Daha Bitmedi melek eren

Antalya'nın Manavgat ilçesinde  “bu kadarına da pes” dedirtecek bir olay yaşandı.  Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bu yıl ölen bir kişiye ait mezarı tehdit içerikli mesaj bırakıldı.  Mezarı tahrip de eden kişiler Mezarın dibine "Bu iş bitmedi" yazılı tabelayı bıraktı.  Olayla ilgili olarak polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. 

Antalya Manavgat Çağlayan Mahallesi'nde Şelale yolu üzerinde bulunan Manavgat’ın en eski kabristanlarından Hafız Hoca Mezarlığı’nda bir mezara bırakılan tehdit notu herkesi şok etti.  Alınan bilgilere göre 1 Mayıs 2018 tarihinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden Bülent Suser’e ait mezarın taşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sökülerek mezarını hemen yanına üzerinde tehdit içeren bir notun bulunduğu tabela yerleştirildi. 

EL YAZISI İLE NOT BIRAKTI
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir tahtanın ucuna iliştirilmiş tenekenin üzerine el yazısı ile yazılan "Siz böyle ederseniz, bende böyle ederim haa. Bu iş burada bitmedi. Yine geleceğim. Siz seçin"  nota göre mezarlık karşısındaki esnaflar durumu Bülent Suser’in yakınlarına haber verdi.  Olay yerine gelen Emniyet ve Mezarlıklar Müdürlüğü görevlileri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Suser’in Yakınları da emniyete giderek konu hakkında şikayetçi oldu. Mezara düzenlenen çirkin saldırının mezar yeri paylaşımı ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Antalya manavgat mezar yeri not tehdit antalya haberleri manavgat haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama