Bulunmaz Hint Kumaşı Damat, Türk Kızı ile Düğününde 1 Milyon Euro Harcadı

Hintli Milyoner gönlünü Türk kızına kaptırdı Ege'nin incisi Bodrum'da yaptığı düğün için tam 1 milyon Euro harcadı. Sabaha kadar süren yılın düğününde Milyoner damat faturayı tek kalemde ödedi.

Bulunmaz Hint Kumaşı Damat, Türk Kızı ile Düğününde 1 Milyon Euro Harcadı
Bulunmaz Hint Kumaşı Damat, Türk Kızı ile Düğününde 1 Milyon Euro Harcadı melek eren

Türk kızı Özge'ye gönlünü kaptıran Hintli milyoner Gurjit, Bodrum'da yapılan rüya gibi düğünle dünya evine girdi. Hintli damat, Dudak uçuklatan düğün için tam 1 milyon Euro ödedi.

HER ŞEY MASALLARDAKİ GİBİYDİ

Masallara konu olacak rüya gibi düğün Bodrum’da yapıldı. Hintli milyoner Gurjit işe Türk kızı Özge bir süre önce Aşk yaşamaya başladı. Aralarında hiçbir sorun olmayan ikili daha sonra evlenmeye karar verdi ve düğün Bodrum'da lüks Bir otelde yapıldı.

ÖZEL JETLE ALDIRDI

Bu düğün için otelin tamamı kapatılırken Hintli Damat da ülkesindeki yakınlarına özel uçakla aldırarak Türkiye'ye getirdi. Kız tarafı Hintli damadın akrabalarına uçaktan iner inmez karşıladı ve onlara bodrumu gezdirdi. Önceki akşam yapılan görkemli düğünde Gelin ve damat iki ülkenin geleneklerine göre giyindi.

DÜĞÜN 1 MİLYON EURO'YA PATLADI

Oldukça renkli ve eğlenceli Geçen düğünde Otel çalışanları davetlilerin masalarını Türk yemekleri ile donattı. Hintli konuklar Türk yemeklerini hayran kalırken sabaha kadar süren Eğlencenin bir milyon Euro’ya patladığı ortaya çıktı. Ayrıca Hintli damat bu faturayı tek seferde ödedi. Çift dans pistine sabaha kadar kurtlarını döktü.
İşte yılın düğününden kareler;

son dakika hintli damat düğün son dakika haberi bodrum
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama