Bugün Kartal'da Yaşandı! Herkesin Yüreğini Ağzına Getiren O Anlar

İstanbul Kartal'da Bir binada bugün saat 11.45 Sularında çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getirdi. Yangının çıktığı binada mahsur kalan vatandaşlar balkon ve camlara çıkarak kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri mahsur kalanları merdiven aracıyla aşağıya indirirken asansörde mahsur kalan bir kadın da yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bugün Kartal'da Yaşandı! Herkesin Yüreğini Ağzına Getiren O Anlar
Bugün Kartal'da Yaşandı! Herkesin Yüreğini Ağzına Getiren O Anlar melek eren

İstanbul Kartal'da Bir binada bugün saat 11.45 Sularında çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getirdi. Yangının çıktığı binada mahsur kalan vatandaşlar balkon ve camlara çıkarak kurtarılmayı bekledi.  İtfaiye ekipleri mahsur kalanları merdiven aracıyla aşağıya indirirken asansörde mahsur kalan bir kadın da yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kartal Kordonboyu Mahallesi İpekböceği Sokak üzerinde bulunan bir binada bugün saat 11.45 sularında yangın çıktı. 9 katlı bir binanın dördüncü katında bulunan dairede çıkan Dumanlar kısa sürede büyüdü ve bütün Apartmanı kapladı. Bina Sakinleri yangın nedeniyle Dışarıya çıkamazken cam ve balkonlara çıkarak kurtarılmayı bekledi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan kartal ve Maltepe itfaiye ekipleri merdiven uzatarak cam ve balkonlarda bekleyenleri kurtardı.

ASANSÖRDE MAHSUR KALAN KADIN KURTARILDI
Bu sırada binanın içerisinde bulunan asansörde de bir kadının mahsur kaldı ortaya çıktı. İtfaiye erleri hemen devreye girerek asansörde mahsur kalan kadını da dışarıya çıkardı.  3 bina sakini Duman'dan etkilendi için ambulanslarla hastaneye kaldırılırken Hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yarım saat süren çalışma sonunda binadaki yangını kontrol altına aldı.

 

istanbul kartal yangın son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama