Bu Kare İstanbul'da Az Önce Çekildi! İstanbul'da Kar Alarmı

Kar yağışı İstanbul'un bazı ilçelerinde etkili olmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde Çatalca ve Silivri'de etkili olan kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Ekipler kar biriken yollarda küreme çalışmalarına devam ediyor.

Bu Kare İstanbul'da Az Önce Çekildi! İstanbul'da Kar Alarmı
Bu Kare İstanbul'da Az Önce Çekildi! İstanbul'da Kar Alarmı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için günlerdir yapılan kar yağışı uyarılarının ardından beklenen kar Silivri'de etkili olmaya başladı. Kar ilçede kendini göstermeye devam ederken Özellikle büyük Sinekli köyü ve çevresi beyaza büründü.

HER YER BEYAZA BÜRÜNDÜ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir yaptın kar yağışı uyarılarının ardından beklenen kar Silivri'de etkili olmaya devam ediyor. Evlerin çatıları ve çam ağaçları üzerileri karlarla kaplanırken ilçede kapanan herhangi bir yol olmadığı öğrenildi. Kar yağışının devam etmesi nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler 150 personel 12 Greyder 34 pito 12 kepçe bir Pony 4 Loader 35 traktör bıçağı ile görev yapmaya devam ediyor.

KAR BALKANLAR’DAN GİRİŞ YAPTI

Ayrıca Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Edirne ve ilçelerinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. İki gündür Edirne'nin ilçelerinde etkili olan kar yağışı Kent merkezinde bembeyaz yaptı. Edirne'de iki gündür etkili olan Soğuk ve dondurucu hava yerini kar yağışına bıraktı.

 

SON DAKİKA haber meteoroloji hava durumu istanbul hava durumu istanbul kar yağışı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama