Bu Acıya Yürek Dayanmaz... O Hediye Umut Oldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 24 Ocak tarihinde yaşanan hortum felaketi sırasında kaybolan üniversite öğrencisi Buse Acar'ı arama çalışmaları sürüyor. Araba çalışmalarında 12. güne girilirken Doğum gününde genç kıza babası tarafından hediye edilen ve kolunda olduğu öğrenilen altın künye cihazla yapılan Arama sırasında ekipler için Umut oldu.

Bu Acıya Yürek Dayanmaz... O Hediye Umut Oldu!
Bu Acıya Yürek Dayanmaz... O Hediye Umut Oldu! melek eren

Hortum felaketinde kaybolan genç kızın acılı babası Ahmet Acar kızının kaybolmadan 6 gün önce 18 Ocak'ta 20 yaş gününü kutladığını ve Altın künyenin doğum gününde kızına kendisi tarafından hediye edildiğini söyledi.

Hem Buse Acar’ın hem de annesi Ayla Acar'ın cep telefonlarının derede kaybolduğu için bu senin evde yapılan doğum günü kutlamasına ait görüntüleri ve dolayısıyla Kolundaki künye ile çekilen fotoğraflarını ulaşılamadığı öğrenildi. Diğer yandan genç kızın hortum felaketinde kaybolduğu sırada üzerinde sarı tonlarda mont ve mavi kot pantolon beyaz renkli süet yarım bot olduğu şeklindeki bilgilerinde tam doğruyu yansıtmadığını Ayla Acar hastaneden taburcu olduktan sonra bilgilerin kısmen düzeltildiği belirtildi.

Buse kaybolmadan birkaç gün önce çekilen bir videoda üzerinde bulunan giysini kahverengi kaban siyah kazak olduğu görülüyor. Aileden alınan son bilgilere göre bu senin üzerindeki diğer giysiler Haki renkte paçaları lastikli kargo pantolon ve biri denizde bulunan 5 renkli yarım bot ayakkabı.

son dakika antalya hortum felaketi kayıp buse acar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama