Böyle Annelik Olmaz! 16 Yaşındaki Anne Minik Bebeğini Parkta Satmaya Çalışırken Yakalandı

Adana'da 16 yaşındaki S.K.'nin 9 aylık kız bebeğini parkta çevreden geçenlere satmak istediği iddiası üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Böyle Annelik Olmaz! 16 Yaşındaki Anne Minik Bebeğini Parkta Satmaya Çalışırken Yakalandı
Böyle Annelik Olmaz! 16 Yaşındaki Anne Minik Bebeğini Parkta Satmaya Çalışırken Yakalandı melek eren

Alınan bilgiye göre 16 yaşındaki kız çocuğu 15 yaşında olan sevgilisine kaçarak çocuk sahibi oldu. Küçük yaşta anne olan genç kız 9 aylık bebeğini parkta satmak istedi iddiası ile polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KUCAĞINDA BEBEKLE YAKALANDI

Adana'nın Seyhan ilçesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde bulunan farklı yaşanan olayda iddiaya göre erkek arkadaşına kaçan 16 yaşındaki S.K. Bu birlikteliklerinden bir kız çocuğu sahibi oldu.  Kaçtıktan sonra pişman olan genç kız Daha sonra ailesinin yanına geri döndü. Dün akşam saatlerinde 9 aylık bebeğini yanına alan ve dışarı çıkan genç kız parkta buluştu arkadaşlarıyla oturduktan sonra burada çevrede bulunanlara "Satılık çocuk var" dedi. Vatandaşların ihbar etmesi sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken parka gelen sivil polisler kısa sürede genç kızı ve yanında bulunan arkadaşlarını yakaladı. Genç kız polise verdiği ifadede bir süre birlikte yaşadığı sevgilisinden hamile kaldığını ve ayrıldıktan sonra kızını dünyaya getirdiğini fakat satmak gibi bir niyetinin olmadığını iddia etti. S.K ve 9 aylık kız çocuğu Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

adana seyhan bebek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama