Boşanma Davası Açan Kocadan Şok Sözler: ‘Her Yerde Bana Yumuşak Diyor Vibratör Resmi Paylaşıyor’

Boşanma davası açan koca karısının kendisine yumuşak erkek dediği ve sosyal medyada vibratör resimleri paylaşarak Sen erkek misin tarzında hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayette bulundu.

Boşanma Davası Açan Kocadan Şok Sözler: ‘Her Yerde Bana Yumuşak Diyor Vibratör Resmi Paylaşıyor’
Boşanma Davası Açan Kocadan Şok Sözler: ‘Her Yerde Bana Yumuşak Diyor Vibratör Resmi Paylaşıyor’ melek eren

Boşanma davası açan koca karısının kendisine yumuşak erkek dediği ve sosyal medyada vibratör resimleri paylaşarak Sen erkek misin tarzında hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayette bulundu. 

İstanbul’da yaşayan Arda P. isimli koca, eşi Buket P.’den boşanmak için dava açtı. Tokat daha sonra eşinin Bu kez hakarete iftiralarına maruz kaldığını belirten adam savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

YUMUŞAK ERKEK DEDİ
Mahkemeye sunduğu  boşanma dilekçesindeGünlük hayatlarının artık eşinin agresif ve kavgacı tavırları yüzünden devam etmeyeceğini söyleyen koca Arda P., “Beni herkesin içinde küçük düşürüyor. Bana, ‘yumuşak erkek, sünepe, marifetsiz’ gibi lafları söyleyerek rencide ediyor. Bulunmadığım ortamlarda da erkekliğime kadar iftira dolu hakaretler etmektedir. Evliliğimizin daha kötü olaylara gitmemesi için boşanmak istediğimi söyledim. Buket P. ise buna da karşı çıktı. Boşanmak istemediği söyledi. Ancak evlilik hayatı kâbusa dönmüştür” ifadelerini kullandı. 

HAKARET VE İFTİRA
Eşi Buket beğenin boşanma davasını öğrendikten sonra hakaret ve iftiralarına maruz kaldığını iddia eden Arda p.  savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde ise, “Buket P. ‘ye boşanma dava açtıktan sonra sosyal medya hesaplarımdan beni rencide etmeye başladı. Devamlı vibratörlü resimlerle altına ağır hakaretler bulunan ifadeler kullanıyor. Sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım. Bana, ‘sen erkek misin, erkek adam boşanmaz, senin için vibratörü alacağım benden boşanırsan onu kullanmak zorunda kalacaksın’ gibi yazışma ve konuşmalarda bulunmaktadır.” dedi.

boşanma davası iddia son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama