Boşandığı Eşi İlişkiye Girmeyi Kabul Etmeyince Hastanelik Etti

Aydın'ın Karacasu ilçesinde 22 yaşındaki Meryem Özer, iddiaya göre 3 hafta önce boşandığı iki çocuk babası Ali Çetin tarafından ilişkiye girme teklifini reddettiği iddiasıyla şişe parçası ile yüz, kol ve boğazı kesilerek başına demir çubukla vurularak yaralandı. Baba Kamil Özer kızına yönelik saldırıya tepki gösterirken, "19 gün hastanede tedavi gördükten sonra estetik ameliyat olan kızımın başına aldığı darbe nedeniyle engelli kalma riski var. Kızıma bunu yapan adama en ağır cezanın verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Boşandığı Eşi İlişkiye Girmeyi Kabul Etmeyince Hastanelik Etti
Boşandığı Eşi İlişkiye Girmeyi Kabul Etmeyince Hastanelik Etti melek eren

Aydın'ın Karacasu ilçesinde 22 yaşındaki Meryem Özer, iddiaya göre 3 hafta önce boşandığı iki çocuk babası Ali Çetin tarafından ilişkiye girme teklifini reddettiği iddiasıyla şişe parçası ile yüz, kol ve boğazı kesilerek başına demir çubukla vurularak yaralandı.   Baba Kamil Özer kızına yönelik saldırıya tepki gösterirken, "19 gün hastanede tedavi gördükten sonra estetik ameliyat olan kızımın başına aldığı darbe nedeniyle engelli kalma riski var. Kızıma bunu yapan adama en ağır cezanın verilmesini istiyorum"  ifadelerini kullandı.

Aydın Karacasu ilçesinde daha önce başından 5 evlilik geçen ve günlük işlerde çalıştığı öğrenilen Ali Çetin 5 yıl önce Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde evli ve bir çocuk annesi Meryem Özer ile tanıştı. İkilinin arkadaşlıkları kısa süre içerisinde aşka dönüşürken kaçarak memleketleri Aydın Karacasu ilçesinde geldiler.  Eşini bırakıp Ali Çetin ile kaçan genç kadının eşine boşanma davası açtı. 6 ay süren davasının ardından eşinden boşanan kadın Ali Çetin ile evlendi. Bu evlilikten çirkin 3 ve 2 yaşında olan iki kız çocukları dünyaya geldi. Fakat İlerleyen zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan genç kadın alkol bağımlısı olduğunu ve kendisini sürekli şiddet uyguladığını iddia ettiği Ali Çetin'den 8 Haziran günü boşandı. 

İLİŞKİYE GİRMEYİ REDDETTİ
24 ağustos gecesi çocuklarını görme bahanesiyle boşandığı eşinin evine gelen Ali Çetin,  iddiaya göre eski eşiyle ilişkiye girmek istedi.  Genç kadın bu teklifi reddedilince Ali Çetin çılgına dönerken eline geçirdiği Soda şişesinde kırarak iki çocuğunun annesini kolu, yüzü ve boğazını keserek ve başına Demir çubukla defalarca vurarak yaraladı. Daha sonra kanlar içerisinde yer Ey olan kadının Kolundaki bilezik ve boynundaki kolye seni almaya çalıştığı iddia edilen Ali Çetin olay yerinden kaçtı. Gürültüleri duyuyorsun komşuların ihbarı üzerine 112 acil servisi polis ekipleri eve geldi. Olayı haber alan Baba Kamil Özer de bu sırada eve geldi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Meryem Özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ertesi gün yakalanan Ali Çetin ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

'YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ'
Meryem Özer, yüzündeki kesikler nedeniyle tanınmayacak hale gelirken Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından çarşamba günü estetik ameliyat için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kızının başına aldığı darbeler nedeniyle engelli kalma riski olduğunu söyleyen Baba Özer, "Kızıma, 19 gün hastanede tedavi gördükten sonra estetik ameliyat yapıldı. Başına aldığı darbe nedeniyle kızımın engelli kalma riski var.  Günlerdir ailecek hastanelerde yatıp kalkıyoruz. Böyle bir şeyi kızıma yapan insan olmaz. Olsa olsa bir canidir. Bunu yapan adama en büyük cezanın verimesini istiyorum. Kızım bunu yaşadı, başkaları yaşamasın"  ifadelerini kullandı.

aydın karacasu eski eş dehşet son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama