Bomba İddia! Kaşıkçı'nın Nişanlısı Arayınca, Cesedi Kaçıramadılar

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın konsolosluk binasına girdikten sonra 2 saat içerisinde öldürüldüğü ve 3 parçaya ayrılan cesedinin bavulları konulduğu belirlendi. Cemal Kaşıkçı’dan haber alamayan nişanlısının Konsolosluğu araması üzerine panik yaşayan ekip yurt dışına çıkaran adı cesedi konsolosluk rezidansındaki 12 metrelik kuyuya atmış olabilir.

Bomba İddia! Kaşıkçı'nın Nişanlısı Arayınca, Cesedi Kaçıramadılar
Bomba İddia! Kaşıkçı'nın Nişanlısı Arayınca, Cesedi Kaçıramadılar melek eren

Evlilik işlemleri için İstanbul Levent'te bulunan Suudi Arabistan Konsolosluğuna giden ve burada cinayete kurban gittiği kesinleşen Suudi gazeteci Cemal kaşıkçı'nın konsolosluğa Girdikten 2 saat gibi bir süre içerisinde öldürülerek cesedinin parçalara ayrıldı ve konsolosluk binasından bavul ve poşetlerle taşındı polis tarafından tespit edildi.

CESET İSTANBUL’DA 

Yetkililer cesedin parçalarının %90 ihtimalle İstanbul'da olduğu ve yurt dışına çıkar alamadığını değerlendiriyor. Konsolosluk binasından konsolosluk rezidansında deseydin taşınması sırasında kullanılan Vito marka minibüsteki Kaşıkçı ait DNA üzerinde bulunduğu öğrenildi. Polis raporunda cinayetin tamamen önceden planlandığı ve kaşıkçı'nın konsolosu kapısında bekleyen Nişanlısından konsolosluk çalışanlarının sonradan haberdar olması ve panik yaptıkları Bu nedenle de acemice hatalarını hazırlanan planını bozdu belirtildi. Polis ekipleri konutun malz elinde bulunan 12 metrelik bir kuyuya cesedin atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 

2 SAATTE ÖLDÜRDÜLER

Milliyet’te Yer alan habere göre Kaşıkçı cinayetinin Suudi Arabistan Başsavcısı tarafından da planlı bir cinayet olduğu İtiraf edildi. Cinayetin üzerinden 25 gün geçmesine rağmen hala ulaşılamayan cesedin Türkiye'yi terk eden başkonsolos Muhammed Uteybi’nin ikamet ettiği rezidans yerleşkesinde olduğu polis tarafından değerlendiriliyor. Emniyet kaynakları Suudi gazeteci kaşıkçının 2 Ekim günü saat 13.14 sıralarında konsolosluğa girdiğine hemen ardından konsolosluk içinde ve çevresinde hareketlilik yaşamaya başladığını belirledi. Saatler 15.08 gösterdiğinde ise 34 CC 1865 plakalı mito marka siyah bir minibüs konsolosu kapısına yanaşıyor. Kamera kayıtlarında minibüse valiz ve Siyah poşetler içerisinde Bazı şeylerin yüklendiği ve hemen buradan ayrılarak 300 metre ilerde bulunan başkonsolosluk konusuna girdiği görünüyor. 

MİNİBÜSTE KAN İZLERİ

Konsolosluk binası ve konsolosluk konusunda aralarında bulunduğu 72 ayrı noktadan toplanan 3500 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen soruşturmaya gibi aynı gün konsolosluk binasını Gören Sokak kameralarından iki ayrı gelişmeyi daha belirledi. Saat 15.08 de konsolosluk binasının ayrılan ve konsolosluk konusuna geçen aracını ardından Cemal Paşa'nın elbiselerini giyen doktor Mustafa Muhammed Madani 5 dakika gibi bir süre sonra konsolosluktan çıkarak Sultanahmet'e gidiyor. Ardından da Suriye adli tıp uzmanı Tubaigy  konsolosluktan ayrılarak konuda geçiyor. Dublör planını açığa çıkaran ise Madani’nin ayakkabısının Kaşıkçı’nın son görüntülerdeki ayakkabısından farklı olması oldu.

 

cemal kaşıkçı yeni gelişme cemal kaşıkçının nişanlısı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama