Bolu'da 17 Yaşındaki Gencin Katili Kan Donduran Vahşi Cinayeti Soğukkanlılıkla Anlattı

Bolu’da 17 yaşındaki Burak Altuntaş’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedinin benzinle yapılması olayına karıştığı iddiasıyla tutuklanan ve mahkemede cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Fatih A., genci kendisinin öldürdüğünü fakat yakmadığını söyledi.

Bolu'da 17 Yaşındaki Gencin Katili Kan Donduran Vahşi Cinayeti Soğukkanlılıkla Anlattı
Bolu'da 17 Yaşındaki Gencin Katili Kan Donduran Vahşi Cinayeti Soğukkanlılıkla Anlattı melek eren

Bolu'da 17 yaşındaki genci öldüren 24 yaşındaki Fatih A., Mahkemede işlediği cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Bolu'nun Doğancı Mahallesi Kavak başıma mevkiinde yaşanan olayda ölümünden 1 ay önce İzmit'in Gölcük ilçesinde kaldığı Yetiştirme Yurdundan kaçan 17 yaşındaki Burak Altıntaş Bolu'ya gelmiş ve dedesi ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Ailesi dedesi ile birlikte yaşayan buradan bir hafta boyunca haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Yapılan çalışma sonucunda Burak Altuntaş'ın cansız bedeni bir merkezin içinde yakılmış halde bulundu. Soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü cinayet büro ekipleri Altuntaş'ı öldürdüğü ve tespit edilen 24 yaşındaki Fatih A.’yı gözaltına aldı. Emniyette verdiği ifadede cinayeti itiraf eden Fatih A., Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ZANLISI İLK KEZ HAKİM KARŞISINDA

Sanık hakkında Bolu Ağır Ceza “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme, tasarlayarak öldürme, çocuğu kasten öldürmek” Suçlamasıyla dava açıldı. tavada Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Fatih A., Burak Altıntaş ile arkadaş olduklarını söyledi. Sanık, “Burak, cinayet gününden önce beni defalarca arayarak morali bozuk olduğunu ve konuşmak istediğini söylemişti. Ben de işim olduğunu söyleyerek geçiştirmiştim. Cinayetin yaşandığı gün, arkadaşlarımla alkol aldıktan sonra evime döndüm. Yanımda yarım şişe alkol kalmıştı. Eşimin telefonunda Burak’ı arayarak görüşelim dedim. Burak’la buluştuğumuzda o da alkollüydü"  ifadelerini kullandı.

 "ÖLMEDEN ÖNCE 'ÖZÜR DİLERİM' DEDİ"

Alkol meselesi nedeniyle olayın yaşandığını söyleyen Sanık "Bana, 'Benim de 4-5 şişe alkolüm var. Sakladığım yere gidip içelim' dedi. Burak’ın söylediği yere gittiğimizde sakladım dediği alkol şişelerini bulamadık. Ben de çarşıya gidelim ben sana alırım dedim. Bu sırada Burak cebinden bıçak çıkararak, 'benim senin alacağın hiçbir şeye ihtiyacım yok. Geçen sefer kurtuldun, bu kez seni lime lime keseceğim. Eşini de evinden alıp gözünün önünde tecavüz edeceğim' dedi. Burak’ın eşime yönelik sözlerinden sonra cebimdeki içki şişesini yüzüne doğru fırlattım. O şişeden kaçmak için hamle yaptığında yanımda bulunan bıçağı boğazına 2 kez sapladım. Bana ölmeden önce 'özür dilerim' dedi. Ben de ona, 'değdi mi şimdi?' dedim ve olay yerinden ayrıldım” dedi.

“BEN ÖLDÜRDÜM AMA CESEDİ YAKMADIM”

17 yaşındaki çocuğa öldürdükten sonra görünmeyecek bir yere taşıdığı sırada ikisinin birden Dere kenarına yuvarlandığını söyleyen Sanık, “Ben Burak’ı yuvarlandığımız yerde bırakarak eve gittim. Üzerimdekileri çıkararak sobada yaktım. Burak’ı menfeze kimin götürdüğünü ve yaktığını bilmiyorum. Ben öldürdüm ama cesedi yakmadım” şeklinde konuştu. Tanıkların dinlenmesi ve eksik konuların giderilmesi için mahkemeye ileri bir tarihe ertelendi.

 

son dakika bolu cinayet katil son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama