Bitlis'te Yasak Aşk Cinayeti 6 Yıl Sonra Çözüldü

Bitlis'te 6 yıl önce sır dolu bir şekilde ortadan kaybolan Halim A.’nın cinayete kurban gittiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı Araştırma sonucunda Halim A.'nın eşi, amcasının oğlu ile amcasının oğlunun eski eşi olmak üzere üç kişi cinayet İle bağlantılı olarak gözaltına alındı. Şüphelilerin verdiği ifadeler doğrultusunda Bitlis'te gösterdiği bir şantiye alanında iş makineleri ile yapılan kazı sonucunda talihsiz adamın cesedi bulundu.

Bitlis'te Yasak Aşk Cinayeti 6 Yıl Sonra Çözüldü
Bitlis'te Yasak Aşk Cinayeti 6 Yıl Sonra Çözüldü melek eren

Bitlis Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 6 yıl önce ortadan kaybolan Halim A.’nın 33 yaşındaki eşi Özlem A.’nın Bitlis'ten ayrıldığını ve İzmir'e taşındığını belirledi. İzmir'de adresi belirlenen genç kadının kaybolan eşinin amcasının oğlu Burhan A. ile yaşamaya başladığı ve çiftin 3 çocukları olduğu tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri Burhan A., Özlem A. ile Burhan A.'nın eski eşi Akkadın K'yi  göz altına alarak Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Ayrıca Özlem A.’nın üzerinden Sahte kimlik çıktı. Şüphelilerden Burhan A.  yapılan Çapraz sorgu sırasında cinayeti itiraf etti.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Katil zanlısı Burhan A., polis ekiplerine verdiği ifadede Amcasının oğlunun çocukluk aşkı olan Özlem A. ile evlendiğini, bunun üzerine kendisinin de İzmir'de Akkadın K. adlı 2 çocuk annesi kadın ile evlendiğini anlattı. Daha sonra İzmir'den Bitlis'e taşındığını ve bir inşaat şantiyesinde çalışmaya başladığını söyleyen Burhan A., O sırada amcasının oğlu Halim A.'nın yurt dışında çalıştığını,  bu süre içerisinde kendisinin çocukluk aşkı olan Özlem A. ile yasak ilişki yaşamaya başladıklarını söyledi.  bir süre sonra Halim A.'nın Yurtdışından dönmesi ile birlikte eşi Özlem A.'nın telefonunu karıştırdığını ve aralarındaki mesajlaşmaları gördüğünü söyleyen Burhan A., Bunun üzerine amcasının oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Cesedi Bir sürü evde sakladıklarını söyleyen Burhan A., daha sonra çalıştığı şantiyeye götürerek cesedi gömdüğünü itiraf etti. Cinayetin ardından yeniden İzmir'e döndüğünü ve yerleştiğini söyleyen Burhan A.,  kısa süre sonra öldürdüğü amcasının oğlunun eşi olan Özlem A.'yı yanına aldığını ve ondan 3 çocuk sahibi olduğunu  anlattı. Alınan ifadeler doğrultusunda şüphelilere yer gösterme işlemi yaptırıldı. Burhan A'nın gösterdiği şantiye alanında Iş makineleri ile yapılan kaza sonucunda talihsiz adamın cesedine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Halim A.'nın cenazesi Van Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken emniyete işlemleri tamamlanan üç kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BİTLİS bitlis yasak aşk cinayet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama