Bir Polis Memurunu Şehit Ettiler, Verdikleri İfadede Ne Kadar İçtik Bilmiyoruz Dediler

Konya'da alkollü Sürücü Muhammet Ali T. ve yanındaki Muazzez Y. Olay yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekibinin İçerisinde bulunduğu minibüse çarpmış ve polis memuru Ali Tekin Şehit olmasına neden olmuştu. Yapılan kontroller sonucu 2.8 promil alkollü olduğu belirlenen Muazzez Y.'nin ifadesinde, "Biz Muhammet ile araç içinde viski ve bira içtik. Ne kadar içtik bilmiyorum. Kaza anını hatırlamıyorum. Hastanede gözümü açtım" dediği öğrenildi.

Bir Polis Memurunu Şehit Ettiler, Verdikleri İfadede Ne Kadar İçtik Bilmiyoruz Dediler
Bir Polis Memurunu Şehit Ettiler, Verdikleri İfadede Ne Kadar İçtik Bilmiyoruz Dediler melek eren

Konya'da cumartesi günü sabah saat 05.00 Sularında Merkez Karatay İlçesi Fetih ve karakayis caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada yüksekten düşme Vakası için olay yerine giden Olay yeri inceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekibin içinde bulunduğu minibüsle kavşakta Muhammet Ali T.'nin kullandığı 42 FKG 63 plakalı otomobil çarptı. Kazanın etkisiyle 37 yaşındaki polis memuru Yaşar ormanın kullandığı 42 DIB 73 plakalı Olay Yeri İnceleme aracı karşı şeride geçerek yan yattı. Kazada evli ve 2 çocuk babası polis memuru Ali teke Şehit olurken, Ekip arkadaşları Yaşar orman ve Mevlüt boğaz ile otomobil sürücüsü Muhammet Ali T. ve beraberindeki Muazzez Y. yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralı polis memurları Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken diğer araç sürücüsü ve yanındaki kadın yolcu da tedavileri için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

İKİSİ DE ALKOLLÜ ÇIKTI

Olay yerinde yapılan İnceleme sonucunda kontrolü geçişini olduğu kavşakta Muhammet Ali T.'nin kullandığı otomobilin kavşağa 100 ila 120 kilometre hızla girdiği ve hiçbir şekilde fren yapmadığı belirlendi. Muhammet Ali T. ve arkadaşı Muazzez Y.'nin hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken alınan kan örneklerinde, Muhammet Ali T.'nin 2.70 promil, Muazzez Y.'nin ise 2.38 promil alkollü belirlendi.

'ARAÇTA BİRA VE VİSKİ İÇTİK'

Kuaförlük yaptığı öğrenilen yaralı kadın polis ekiplerine verdiği ifadede, "Akşam işten çıktıktan sonra Muhammet otomobille beni aldı. Arabada viski ve bira vardı. Hem alkol aldık hem de dolaştık. Nereleri dolaştık, ne kadar içtik bilmiyorum. Ben kaza anını hatırlamıyorum. Polislere mi yoksa başka bir araca mı çarptık bilmiyorum. Kaza nerede oldu, nasıl oldu bilmiyorum. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Tek hatırladığım bu" dediği öğrenildi.

 

konya kaza polis memuru şehit son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama