Bedelli Askerlik Bekleyenlere Hükümetten İlk Müjde

TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni öncesinde konuşan Ak Parti grup başkanvekili Şentop, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir." ifadelerini kullandı.

Bedelli Askerlik Bekleyenlere Hükümetten İlk Müjde
Bedelli Askerlik Bekleyenlere Hükümetten İlk Müjde melek eren

TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni öncesinde konuşan Ak Parti grup başkanvekili Şentop, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir."  ifadelerini kullandı.

Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Şentop Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni öncesi Habertürk'ün sorularına yanıt verdi. Bedelli askerlik konusunda ki soruları yanıtlayan Şentop,"Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir. TSK ihtiyaçlarına göre yapılabilir"  dedi.

"BEDELLİ ASKERLİKLE İLGİLİ KANUNLAR YAPILMIŞ"
Bedelli askerlik konusunda açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Şentop, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir. Anayasa'da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kanun arasındaki ilişkileri belirledik. Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir. TSK ihtiyaçlarına göre yapılabilir. Bazı düzenlemeler yapılabilir"  ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin töreni bedelli askerlik Ak Parti grup başkanvekili Mustafa şentop açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama