Bebeğini Öldüren Anne Karnı Şişmeye Başlayınca Herkesi Böyle Kandırmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan ve sevgilisinden dünyaya gelen bebeğin ağlamaması için ağzını kapatarak öldürdüğü iddia edilen R.U.'nun, ailesine, "Düzenli adet olmuyorum. Karnım bu yüzden şiş" dediği ve hamileliği bu şekilde gizlediği ortaya çıktı. Genç kızın hamile kaldığı sevgilisi ilişkiyi doğrularken bebeğin kendisinden olmadığını iddia etti.

Bebeğini Öldüren Anne Karnı Şişmeye Başlayınca Herkesi Böyle Kandırmış
Bebeğini Öldüren Anne Karnı Şişmeye Başlayınca Herkesi Böyle Kandırmış melek eren

Tekirdağ Çorlu ilçesi Çobançeşme Mahallesi'nde ailesi ile birlikte ikamet eden fabrika işçisi 19 yaşındaki R.U. Iddiaya göre sevgilisinden hamile kaldı ve geçtiğimiz hafta evinde bir bebek Dünyaya getirdi. Ailesine durumu fark ettirmek istemeyen genç kız bebeği ağlamaması amacıyla ağzını kapatarak öldürdü. Daha sonra hastaneye giden genç kız bebeğinin ölü olarak dünyaya geldiğini söyledi.

Doktorlar çelişkili ifadeler veren genç kızdan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Genç kız hastanede gözaltına alınırken bebeğin babası olduğu iddia edilen Ö.Ö. ise evinde polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen iki sevgiliden R.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ö.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hamileyken karnı şişen genç kız ailesine adet görmediğini Bu nedenle karnının şiştiğini belirtti. Genç kız mahkemede verdiği ifadede, "Ö.Ö. ile ilişkiye girdik ve hamile kaldım. Aileme de düzenli adet görmediğimi ve karnımın bu yüzden şiştiğini söyledim. Doğum sonrası ise kan olduğunu gördükleri için adet gördüğümü söyledim"  dedi.

'BABASI BEN DEĞİLİM'

Bebeğin babası olduğu iddia edilen Ö.Ö. ise Genç kız ile bir ilişkisi olduğunu kabul ederken bebeğin kendisinden olmadığını iddia etti. Ölen bebeğin babasının Ö.Ö.'nün Olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak DNA testi bekleniyor.

tekirdağ çorlu bebeğini öldüren kız
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama