Başkentte Yaşanan Kan Donduran Olayda Katil Zanlısı 3 Yıl Sonra Yakalandı, Eski Sevgili Çıktı

Ankara'da Uzay Çebi, 2015 yılında boynu kırılarak öldürülmüş Daha sonra da cesedi ateşe verilmişti. Genç kadının katili 3 yıl sonra yakalanarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayet Büro Amirliği bünyesinde 1 yıl önce olan özel ekip yürüttüğü çalışmalar sonucunda cinayeti aydınlatırken olayda şüphelinin genç kadının eski sevgilisi olduğunu belirledi.

Başkentte Yaşanan Kan Donduran Olayda Katil Zanlısı 3 Yıl Sonra Yakalandı, Eski Sevgili Çıktı
Başkentte Yaşanan Kan Donduran Olayda Katil Zanlısı 3 Yıl Sonra Yakalandı, Eski Sevgili Çıktı melek eren

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için özel ekip oluşturuldu. Tozlu raflarda bekleyen dosyalar yeniden açılan özel ekip ilk başarılı sonucu aldı.  Edinilen bilgiye göre Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ın talimatı ile faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için bir yıl önce Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip 2015 yılında öldürülen Uzay Çebi’nin katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı soruşturma yürüttü. 

KATİL YAKALANDI

Özel ekip yürüttüğü teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda genç kadının katil zanlısının dolmuşçuluk yapan eski sevgilisi 53 yaşındaki Fazlı T.  olduğunu belirledi. Bir sürü bu kişiyi takip eden özel ekip saklandığı evde Yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki ifadesinde Suçunu kabul ederken sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Katil zanlısının verdiği ifadede Uzay Çebi'nin evinde bulunan Bir miktar parayı habersiz bir şekilde aldığı ve ona kredi çektirerek borcunu ödemedi Bu nedenle tartıştıklarını ve öldürdükten sonra cesedini ateşe verdiğini söyledi.

OLAY

Ankara'nın Çankaya ilçesi Küçükesat Mahallesi'nde 19 Ocak 2015 tarihinde çebi'nin cesedi bir evde yanmış halde bulunmuş yapılan otopsi sonucunda genç kadının yapılmadan önce boynunu kırıldığı belirlenmişti.

 

ankara cinayet özel ekip son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama