Basın Ekspres Yolunda Dehşet! Seyir Halindeki Araçtan Atladı!

İstanbul Basın Ekspres yolunda bir kadın seyir halindeki araçtan kendisini attı. Kadın Arkadan gelen araçların dikkati sayesinde ezilmekten kurtulurken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Basın Ekspres Yolunda Dehşet! Seyir Halindeki Araçtan Atladı!
Basın Ekspres Yolunda Dehşet! Seyir Halindeki Araçtan Atladı! melek eren

Basın Ekspres Yolu Kuyumcukent mevkiinde meydana gelen olayda iddiaya göre adı Ayşe olduğu öğrenilen genç bir kadın kayınbiraderi ile birlikte Güngören'e gitmek üzere tanıdığının aracına bindi. Kadın bir süre sonra araçtan inmek isterken seyir halindeyken kapıyı açmak istedi. Yolda Bu sırada seyir halinde olan diğer sürücüler kadının kapıyı açmaya çalıştığını fark ederek sürücüyü uyarmaya çalıştı. Fakat Genç kızın kadın kısa süre içerisinde kendisini araçtan aşağıya attı. Trafikte seyir halinde olan diğer sürücüler kadını düştüğünü görerek frene bastı. Kadın sürücülerin dikkati sayesinde ezilmekten son anda kurtulurken ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken ilk müdahalesi olay yerinden geçmekte olan havayolu hostesleri tarafından yapılan genç kadın daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Genç kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaşanan dehşet anlarını Tanık olan Ali candan isimli bir sürücü,  "Seyir halindeydi yetiştirmek istedim. Ben arabada merdiven var zannettim ilk önce kartal olduğu için. Bayan ile göz göze geldim yapma diye bağırdım. Atladı sırt üstü düştü. Arabayı kullanan adam hiç aynaya bakmaz mı? O zaman niye araba kullanıyor bilmiyor mu” dedi. Sürücü uyarmak ve aracı durdurmak isteyen başka bir sürücü Burç Erdoğdu ise “Ben korna çaldım kapı açıktı. Kız bir anda kendisini attı kanlar içerisinde kaldı. Allah'tan ben yavaş gidiyordum. Kendisini attı yani bende frene bastım Allah'tan çarpmadım”  ifadelerini kullandı.

ATLADIĞINI GÖRDÜĞÜMDE YAPACAK BİR ŞEY KALMAMIŞTI

Kadının atladığı aracı kullanan İlhan çırak ise, "Ben kızı tanımıyorum, akrabasını tanıyorum. 'Güngören’e gidiyordum bizi bırakır mısın' dediler. 'Ben de bırakayım' dedim. Ben atladığını gördüm ama yapacak bir şey kalmadı. Ben yıllardır abisini tanıyorum ama kız araca bindiğinde ağlıyordu” ifadelerini kullandı.

son dakika basın ekspres yolu dehşet seyir halindeki araçtan atladı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama