Başbakan Binali Yıldırım’dan Bedelli Askerlik Açıklaması

Çankaya Köşkü’nde medya temsilcileri ile buluşan Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik ve kabine değişikliği konusunda açıklamalar yaptı. Hükümetin gündeminde böyle bir şeyin olmadığını belirten Yıldırım, "Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok. Şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz" dedi. İşte detaylar…

Başbakan Binali Yıldırım’dan Bedelli Askerlik Açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım’dan Bedelli Askerlik Açıklaması Hasan Vural Topbaş

Çankaya Köşkü’nde medya temsilcileri ile buluşan Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik ve kabine değişikliği konusunda açıklamalar yaptı. Hükümetin gündeminde böyle bir şeyin olmadığını belirten Yıldırım, "Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok. Şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz"  dedi. İşte detaylar…

Çankaya Köşkü’ne medya temsilcilerini davet eden Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Son günlerde herkesin merak ettiği bedelli askerlik konusunda açıklama yapan Yıldırım, "Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok. Şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz"  dedi. AK Parti’de ise kabine değişikliğinin yaşanıp yaşanmayacağı konusunda ser verip sır vermeyen Yıldırım, "Burada kabineye girme arzusunda olan var mı? Merak edilecek bir konu değil. Kabine değişikliği konuşulmaz. Bir gün bakarsınız ki değişmiş" dedi.

BU KAZALAR OLMAMALI

Şırnak’ta yaşanan helikopter kazasına da değinen Başbakan Binali Yıldırım, bu tarz kazaların olmaması gerektiğini belirtti ve "Bu kazaların olmaması gerekir. Engel tanıma sistemi uzun yıllardır savunma sanayisinin gündeminde olmuş. Birkaç sefer ihale yapılmış ama bürokrasi ve firmaların kendi aralarında sonuca rıza göstermemesinden iptal edilmiş. Bunların hiçbiri bahane olmamalı. Ben Milli Savunma Bakanına, 'Gerekirse doğrudan temin suretiyle bu işi hemen halledin' talimatını verdim." dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

Büyük Birlik Parti Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştüklerini ve bedelli askerlik yönünde bir teklif aldıklarını söyleyen Yıldırım, bu konunun henüz hükümet gündeminde olmadığını da belirtti.

 

Başbakan Binali Yıldırım hükümet medya temsilcileri Çankaya Köşkü AK Parti bedelli askerlik Mustafa Destici BBP
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama