Barda Tanıştığı Kadını Evine Götürüp Dehşeti Yaşattı

İstanbul'da barda tanıştığı kadın arkadaşı A.A.'yı evine götüren Cem B. adlı kişi, kadını karnından bıçakladı. Olaydan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin delil kalmaması için giysilerini çamaşır makinesinde yıkadım öğrenildi.

Barda Tanıştığı Kadını Evine Götürüp Dehşeti Yaşattı
Barda Tanıştığı Kadını Evine Götürüp Dehşeti Yaşattı melek eren

Cihangir Kılıç Ali Paşa Mahallesi Akarsu Çıkmazı 1 /1 numara da dün meydana gelen olayda İddiaya göre geçtiğimiz hafta bir eğlence mekanında Cem B. ile tanışan A.A., davet üzerine Adamın evine gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle adam kapıyı açar açmaz kadının karnından ve elinden bıçakladı. İlk Anda bıçaklandığının farkına varamayan kadın karnındaki ıslaklığın kan olduğunu fark edince kendine Hemen dışarı attı. Telefonu polis ve sağlık görevlilerine uğrayan kadın Daha sonra bir yere oturarak eliyle karnına tampon yaptı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kadına sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahaleyi yapılırken ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Saldırıdan sonra üzerine kan sıçrayan ve giysilerini delik olmaması için çamaşır makinesinde yıkadığı öğrenilen Cem B. ise Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

 

istanbul beyoğlu bıçaklama son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama