Balkondan Düşerek Ölen Dans Şampiyonu Genç Evlilik Hazırlığı Yapıyormuş

Adana'da 4 kattaki balkondan düşerek hayatını kaybeden dans şampiyonu Cem Demir'in cenazesi Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun hayatını kaybetmesinin acısını yaşayan Baba Asım Demir, "Nişanlıydı, yakında da evlenecekti. Düğün yerini bile tutmuştuk, her şey hazırdı. 20 Aralık'ta da askere gidecekti" dedi.

Balkondan Düşerek Ölen Dans Şampiyonu Genç Evlilik Hazırlığı Yapıyormuş
Balkondan Düşerek Ölen Dans Şampiyonu Genç Evlilik Hazırlığı Yapıyormuş melek eren

Adana'da kaldığı evin balkonundan düşerek hayatını kaybeden salsa şampiyonu dansçı Cem Demir Bodrum'da toprağa verildi. Acılı baba oğlunun hayat dolu olduğunu belirterek intihar ettiğine inanmadığını söyledi. 

4 defa Türkiye salsa şampiyonu olan ve ABD deki dünya Latin dansları Şampiyonası da yarıştığı salsa kategorisinde 3 olan Bodrum'un 25 yaşındaki Cem Demir bir etkinlik için gittiği Adana'da kaldığı evin balkonundan düşerek can verdi.

DÜĞÜNE 7 AY KALA ÖLDÜ

Nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenilen Gencin 2019 yılının Temmuz ayında dünya evine girdiği belirtildi. Demirin İstanbul'da evlilik hazırlığı içerisinde olduğu ve bedelli askerlik için beklediği öğrenilirken evlenmek için Düğün salonundan evine kadar tüm düzenini hazırladığı yakınları tarafından belirtildi. Adana'dan alınarak Bodrum'a getirilen gencin Cenazesi bugün belediye meydanında ki adliye Camisi'nde cenaze töreni düzenlenerek son yolculuğuna uğurlandı.

"PSİKOLOJİK SORUN YAŞAYACAK BİR DURUMU YOKTU"

Cenaze töreninde gözyaşları sel olurken Baba Demir basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Oğlunun intihar ettiğine inanmadığını belirten Baba Demir, “Şu anda acımızı yaşıyoruz. Şüphe var mıdır, yok mudur, yorum yapmak istiyorum. Gereken incelemeler, tetkikler zaten yapıldı. Bazı şeyler yazıldı, çizildi ama ben oğlumu tanıyorum. Bunlar bizim ağzımızdan söylenen şeyler değil. Bunalımda olduğu gibi şeyler yazıldı ama öyle bir şey yok. Adana’ya gideceği gün ben uyandırdım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Derdi olan bir çocuk değildi. Temmuz’da düğününü yapacaktık. O Adana’ya gitmeden önce düğün yerini tuttum, sözleşmesini yaptım. Psikolojik sorun yaşayacak bir durumu yoktu. Artı, nişanlısı Melisa yanındaydı. Melisa’yı o halde bırakıp öyle bir şey yapacak çocuk değildi. Buraya gelen arkadaşlarının hepsine sorun, bir tanesi bile oradan kendini atacağını söylemez”  ifadelerini kullandı. 
Olay gecesi Can Demir’in arkadaşlarına "Baba parasıyla geçinmek gururuma dokunuyor" dediği iddiasının Hatırlatılması üzerine Baba Asım Demir, “Ben bile bu yaşta bazen babamdan para alıyorum. Öyle bir şey yok. Askerlik parasını yatırdık. 20 Aralık’ta askere gidecekti. Düğün işleri halledildi. Evlenecek olan bir insan böyle bir şey yapar mı? Ben yazılan çizilen şeylere aldırış etmiyorum, önemli olan benim düşündüğüm” ifadelerini kullandı. 

"SEVGİ DOLUYDU" 

12 yaşından beri Can Demir’in dans hocalığını yapan Aytunç Bentürk ise gencin sevgi dolu biri olduğunu belirterek, “Sevgi dolu, melek gibi bir insandı. Kimseye bir zararı olmazdı. Öyle bunalımı falan da yoktu. Ne paraya, ne pula ihtiyacı vardı. Dünyanın en iyi insanıydı. Herkes severdi” şeklinde konuştu.

 

adana dansçı genç can demir son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama