Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Avukat Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersin'de bulunan evinin balkonunda dün dengesini kaybederek 5 kattan aşağıya düşen ve hayatını kaybeden 37 yaşındaki Avukat Ayşe Tunç Mersin Adliyesi içerisinde düzenlenen törenin ardından Erdemli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Avukat Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Avukat Son Yolculuğuna Uğurlandı melek eren

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki evinin balkonundan dün akşam saatlerinde dengesini kaybederek düşen Ayşe Tunç sağlık ekipleri geldiğinde ölü olarak bulundu. Genç avukatın cansız bedeni polis ekiplerinin yaptığı İncelemeden sonra Toros Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bugün Mersin Adliyesi içerisinde Tunç için cenaze töreni düzenlendi. Törene Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, meslektaşları ve Ayşe Tunç'un yakınları katıldı. Törende konuşan Başkan Yeşilboğaz, "Çok sevdiğimiz Ayşe'mizi ebediyete uğurluyoruz. Sözün bitti yerdeyiz. Ayşe kardeşimiz hayat dolu ve bütün çevresi tarafından sevilen biriydi. Meslekte de ilkeli durmayı başarabilen ve bu mesleği babası gibi layık bir şekilde yapmayı başarabilen ender arkadaşlarımızdan biriydi. Maalesef burada ona son görevimize yapmak üzere toplandık. Ayşe Tunç 14 yıldır Mersin Baromuzda onurlu bir şekilde avukatlık yapıyordu. Meslektaşları onu çok özleyecek, çok arayacak. Bizler için şu anda sözün bittiği yerdeyiz. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Umarı bu acıları yaşamayız. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Törende yapılan konuşmaların ardından dualar edilirken Tunçun yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze töreni sırasında bazı avukatlar baygınlık geçirirken Tunç Muğdat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Erdemli'de son yolculuğuna uğurlandı.

 

mersin avukat ayşe tunç balkondan düşen avukat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama