Balıkesir'de İğrenç Olay! Eşlerini Satmak İçin Polisle Pazarlık Yaptılar

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ahlak bürosu ekipleri uzun süredir takip ettikleri bir fuhuş çetesini çökertti. Polisler zanlıları takip etmek için sosyal medya üzerinden sahte hesap açarak şahıslarla pazarlık yaptı. Eş değiştirme ve ücret karşılığında kadın pazarlayan çete filmleri aratmayan bir operasyonla yakalayan polis ekiplerinin ortaya çıkardıkları gerçek herkesi şok etti.

Balıkesir'de İğrenç Olay! Eşlerini Satmak İçin Polisle Pazarlık Yaptılar
Balıkesir'de İğrenç Olay! Eşlerini Satmak İçin Polisle Pazarlık Yaptılar melek eren

Balıkesir'de bir fuhuş çetesinin sosyal medya üzerinden yaptığı eş değiştirme partileri ve fuhuş pazarlığı polise takıldı. Sahte sosyal medya hesabı açarız zanlılarla pazarlık yapan polis ekipleri 15 kişi ile birlikte kadınlar 100 lira ve 500 lira arasında değişen Ücret pazarlığı yapan 16 kişiyi gözaltına aldı. Ahlak bürosu ekipleri sosyal medya üzerinden hesap açarak takibe aldıkları fuhuş çetesi içerisinde resmi nikahlı eşini pazarlayan kişileri de ortaya çıkardı.

ŞOK YAZIŞMALAR

Polis tarafından gözaltına alınan kişilerin Balıkesir çevresindeki iller dan Balıkesir'e geldikleri ve sosyal medya üzerinden kadın pazarlığı yaptıkları belirlenirken şahısların üzerinde 362 adet Uyuşturucu hap 11 adet cep telefonu doğum kontrol hapları cinsel gücü artırıcı ilaçlar ve fuhuştan kazanılan 16 bin 350 TL para ele geçirildi. Fuhuş yaptığı belirlenerek gözaltına alınan kadınlar adli kontrol şartıyla serbest kalırken gözaltına alınanlardan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

balıkesir fuhuş pazarlığı son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama