Bakırköy'de Aracını Yayaların Üzerine Sürerek 6 Kişiyi Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Bakırköy'de Dün aracını yayaların üzerine sürerek altı kişinin yaralanmasına neden olan Görkem Sertaç Göçmen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bakırköy'de Aracını Yayaların Üzerine Sürerek 6 Kişiyi Yaralayan Zanlı Tutuklandı
Bakırköy'de Aracını Yayaların Üzerine Sürerek 6 Kişiyi Yaralayan Zanlı Tutuklandı melek eren

Bakırköy'de dün akşam saatlerinde kız arkadaşını darp ve etmesi nedeniyle kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını süren ve 6 kişi de yaralanmasına neden olan 21 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen gözaltına alınmıştı. Bugün öğle saatlerinde Asayiş Büro Amirliği'ne işlemleri tamamlanan zanlı, elleri kelepçeli şekilde adliyeye götürüldü. Adliyede işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı. Annesi hakim babası Savcı olan Görkem Sertaç Göçmen geçtiğimiz yıl Ataköy'de 9 katlı hakim ve savcı lojmanı 7 katından Ateş açarak iki kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

SAVCILIKTAN TUTUKLAMA AÇIKLAMASI

Bakırköy'de dün akşam saatlerinde aracını vatandaşların üzerine sürerek 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç göçmeni tutuklanması ile ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Bir alışveriş merkezinin önündeki caddede özel aracı içerisinde kız arkadaşını darp etmesi ve bunu gören vatandaşların olaya müdahale etmek istemesi nedeniyle şüpheli Görkem Sertaç Göçmen, vatandaşlarla kavga etmiş daha sonra cadde ve kaldırımda bulunan yoğun kalabalık şeklindeki vatandaşların üzerine hızla aracını sürmüş ve olay yerinden kaçmıştır. Kısa bir süre sonra şüphelinin aracı ile tekrar olay yerine geldiğini gören vatandaşlar yoğun tepki göstermiş, şüpheli derhal gözaltına alınmıştır. Olay nedeniyle ikisinin vücudunda kemik kırıkları oluşacak şekilde toplam altı vatandaşımız ve şüphelinin aracındaki mağdur yaralanmıştır. Şüphelinin kanında yapılan incelemede alkol tespit edilmiştir. Şüpheli hakkında adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, trafik güvenliğinin tehlikeye sokma ve mala zarar verme suçlarından soruşturma başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından şüphelinin sevk edildiği Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmasına karar verilmiştir" denildi.

istanbul bakırköy aracını yayaların üstüne süren kişi Görkem Sertaç Göçmen son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama