Bakanın Eşi Çığlıkları Duyunca Hemen Koştu ve Hayat Kurtardı

Çevre ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Doktor eşi Ahu Pakdemirli ailesiyle birlikte kahvaltı yaptığı sırada fenalaşan bir vatandaşın imdadına yetişti.

Bakanın Eşi Çığlıkları Duyunca Hemen Koştu ve Hayat Kurtardı
Bakanın Eşi Çığlıkları Duyunca Hemen Koştu ve Hayat Kurtardı melek eren

Bakan Pakdemirli’nin Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programında öğretim görevlisi ve aynı zamanda psikolog ve aile hekimliği sertifikalı olan eşi Ahu Pakdemirli rahatsızlanan Cemil Abaklı’ya ilk müdahaleyi yaptı.

Ailesiyle birlikte Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü hipoterapi Merkezi bahçesinde kahvaltı yapan ve bir anda rahatsızlanması ile çığlıkların atıldığı Masadaki 42 yaşındaki Cemil Abaklı'ya dr. Ahu Pakdemirli müdahale etti. Fenalaşan vatandaşı önce sert zemine yatıran Doktor Pakdemirli daha sonra nabız solunum sayısı ve tansiyonuna baktım. Ahu Pakdemirli müdahalesi sırasında Abaklı'ya dil altı hapı verildi ve ilk yardım ekipleri çağırıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Abaklı’ya olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında Dr. Ahu Pakdemirli eşi bakan Pakdemirli ile birlikte fenalaşan vatandaşın durumu hakkında yetkililere bilgi verdi. Hasta yakınının müdahale sırasında tek Pakdemirli'ye 'Allah sizden razı olsun, sağolasınız' diyerek teşekkür Ettiği görüldü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan vatandaşı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

son dakika haber bakan eşi bakan pakdemirli doktor ahu pakdemirli
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama