Bakan Hulusi Akar'dan Flaş Bedelli Askerlik Açıklaması

Bedelli askerlikle ilgili açıklama yapan Bakan Hulusi Akar, "Eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacak. 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi." ifadelerini kullandı.

Bakan Hulusi Akar'dan Flaş Bedelli Askerlik Açıklaması
Bakan Hulusi Akar'dan Flaş Bedelli Askerlik Açıklaması melek eren

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ABD Dışişleri Bakanlığı'nın bölücü terör örgütü PKK'nın üst düzey 3 ismi için "Adalet İçin Ödül"  programı kapsamında Para ödüllü koymasına “geç kalınmış bir karar” ifadeleri ile cevap verdi.

BEDELLİ ASKERLİK

Bakan Hulusi Akar bedelli askerlik konusunda başvuruların 3 Kasım tarihinde sona erdiğini belirterek başvurur ortamına ilişkin yöneltilen bir soru üzerine,

"Şu anda işlemlerini tamamlayan 633 bin 844 gencimiz, vatandaşımızın müracaatlarını tamamladılar, paralarını yatırdılar ve eğitim konusunda da planlamaya dahil edildiler. Bununla ilgili hem eğitim tarihleri hem de eğitim yapacakları yerlerin belirlenmesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu ayın sonunda, en geç aralık ayının başında bunlar tamamen açıklanacak. Önemli bir husus da müracaatlarını yaparak ödemelerini tamamlayan vatandaşlarımızın askerlik şubelerinde işlemlerinin yürütülmesine devam edilmektedir. Ona göre gençlerimizin ellerini çabuk tutuk işlemlerini yapmalarını bekliyoruz. Bunun yanı sıra yeni askerlik sistemine yönelik çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Hulusi akar bedelli askerlik son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama