Bahçeli'den Koray Aydın'ın Gafı Hakkında İlk Açıklama: “Kasıtlı Olmuştur”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın 'Liderimiz Bahçeli' kafa hakkında ilk kez konuştu. Bahçeli, O sözlerin gaf değil, kasıtlı söylediğini belirterek, "Kasıtlı olmuştur. Yuhalama başlarsa İYİ Parti altından kalkamaz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Koray Aydın'ın Gafı Hakkında İlk Açıklama: “Kasıtlı Olmuştur”
Bahçeli'den Koray Aydın'ın Gafı Hakkında İlk Açıklama: “Kasıtlı Olmuştur” melek eren

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın 'Liderimiz Bahçeli'  kafa hakkında ilk kez konuştu.  Bahçeli, O sözlerin gaf değil, kasıtlı söylediğini belirterek, "Kasıtlı olmuştur. Yuhalama başlarsa İYİ Parti altından kalkamaz"  ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün meclis başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Önce TBMM Başkan Vekili Celal Adan’ı ziyaret eden Bahçeli daha sonra Yıldırım'ı makamına geçti.  TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Erhan Usta, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’da Bahçeli’nin ziyareti sırasında eşlik eden isimler arasında yer aldı.

KORAY AYDIN’IN GAFI
Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli'ye,  iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın cumartesi günü Meral akşener'in evinin önünde yaptığı konuşma sırasında kullandığı 'liderimiz Bahçeli'  ifadeleri soruldu. Bazı Partililerin Koray Aydın'ı yuvalaması hakkında konuşan Bahçeli, o sözlerin kafa olmadığını ve kasıtlı olarak söylendiğini düşündüğünü dile getirdi. Devlet Bahçeli açıklamasında, "O kelimeyi oluşturan bir kaç hecenin arasında bazı yanlış telaffuz ve kavramlar nitelendirebilecek konuşmalar yaptığınız takdirde bu gaf olur. Orada bana ulaşan bilgiler çerçevesinde, sayın genel başkan yardımcımızın ifade ettiği gibi 4 kişi arasında eğer bir konuşma planlama ve dışarıdaki kitleyi o manada yönlendirmeye yönelik gaflete düşmüşlerse çok büyük hata işlemişlerdir. Kesinlikle kasıtlı yapılmıştır.  Orada bir genel başkanı yuhalat…Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Gelirler gelmezler. Biz başından beri söylüyoruz, kurulan bir parti var. Hanımefendi o partinin başına dönmesinde yarar var. Demokrasi açısından, İYİ Parti açısından yarar var.” İfadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli koray aydın iyi parti koray aydının gafı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama