Ardahan'da Feci kaza, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, Hafta sonuna tatil için Gürcistan'a geziye giden öğretmenler ve ailelerin içinde bulunduğu minibüs şarampole uçtu. Feci kaza Da 4 kişi hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı.

Ardahan'da Feci kaza, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Ardahan'da Feci kaza, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var melek eren

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, Hafta sonuna tatil için Gürcistan'a geziye giden öğretmenler ve ailelerin içinde bulunduğu minibüs şarampole uçtu.  Feci kaza Da 4 kişi hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı.

Sabaha karşı saat 04.00 sularında meydana gelen kazada Çıldır Aktaş karayolu Mozaret dağı  mevkisinde Kars ağrı ve Iğdır'da görev yapan bir grup öğretmen ve ailelerin içinde bulunduğu 34 TT 0009 plakalı midibüs sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole uçtu. 

4 KİŞİ ÖLDÜ 22 KİŞİ YARALANDI
 kazada aracın sürücüsü okumak,  yolculardan Barış Özüm, Nilgün ve Hatice Kıraç hayatını kaybetti,  feci kazada 5 ağır 22 kişi de yararlanırken olay yerine çok sayıda ambulans,   AFAD  ve jandarma ekibi sevk edildi,   AFAD ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtararak ambulanslara koydu.  yaralılar ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi ve çevre illerdeki hastanelere götürüldü.  Kazanın görgü tanıklarından ve yaralanan öğretmenlerden Taner Bozdağ, "Iğdır, Kars ve Ağrı'daki öğretmen gruplar olarak hafta sonu tatili nedeniyle Gürcistan'a gidiyorduk. Otobüste uyurken büyük bir gürültü ile uyandık. Ne olduğunu anlamadık" diye konuştu. Kaza yerinde minibüs kaldırılırken Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

Ardahan öğretmenleri taşıyan midibüs kaza ölü yaralı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama